هرچیزی برای جامعه مضر باشه غیر عادیه ، حیتی اگر قانون بهش مجوز بده
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گفتم برای بعضیا از کلاس یوگا هم بالاتره .شما میتونی قلیون نکشی و ارزش اجتماعیت رو حفظ کنی اما نمیتون ...
برچسب که نزدیم
ولی چون مطمینیم کار درست چیه دراین مورد زیر عادی کردن این موضوع نمیریم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
گفتم برای بعضیا از کلاس یوگا هم بالاتره .شما میتونی قلیون نکشی و ارزش اجتماعیت رو حفظ کنی اما نمیتون ...
اره خوب هرویین و شیشه و…هم از نظر استعمال کننده هاش براشون حکم یوگارو داره دیگه ولی هیچکس اونو برای کسی تجویز نمیکنه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
چرا تریاک و با قلیون یکی میکنید دقیقا؟تریاک روی تفکر و ذهن آدم تاثیر میزاره و باعث نعشگی میشه و یک ن ...
شما مجردی؟
کجا زندگی میکنید که همه چیز براتون غیر عادی و عیبه ؟
سطح شهر پر کافست خیلی وقتا هم فقط خانم ها دارن قلیون میکشن همه جور دختری میاد میکشه بعضیا تنها بعضیا با دوستشون حتی مادر و دختر هم دیدم
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!