2777
2789
عادی هست اگر نبود این همه کافه تو سطح شهر نبود😄

تریاک هم توی افغانستان ازاده 

باید عادی برخورد کرد باهاش اونجا؟

هرچیزی برای جامعه مضر باشه غیر عادیه ، حیتی اگر قانون بهش مجوز بده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحمیل نمیکنیم عزیزم ما اینجا استارتر معلوم نیست کجای کشورفقط داریم نظرمون رو میگیم وچون از هررررررنظ ...

کاملا حرفتون درسته ولی میگم که تهش چون به بحث های شدید ختم میشه بهتره از کنار اینجور تاپیک ها گذر کنیم

دیگه آشناییت با نحوه برخورد یسری کاربر ها دارین 

متاهل🩷🍃
به شخصه انجام میدم اگه مشکل جسمی بهم نزنه این مسئله که آقایون جسم قوی تری دارن قابل انکار نیست و برا ...

اگه قابل انکار نیست پس خودتون میگین که تفاوت داشتنمون قابل انگار نیست

پس برابری جنسیتی معنی نمیده

گفتم برای بعضیا از کلاس یوگا هم بالاتره .شما میتونی قلیون نکشی و ارزش اجتماعیت رو حفظ کنی اما نمیتون ...

برچسب که نزدیم 

ولی چون مطمینیم کار درست چیه دراین مورد زیر عادی کردن این موضوع نمیریم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه قابل انکار نیست پس خودتون میگین که تفاوت داشتنمون قابل انگار نیستپس برابری جنسیتی معنی نمیده

تفاوت در نیروی جسمی نه هیچ چیز دیگه که اونم خیلی از خانوما هستن اندازه مردا نیرو و قوت دارن✌️

تریاک هم توی افغانستان ازاده باید عادی برخورد کرد باهاش اونجا؟هرچیزی برای جامعه مضر باشه غیر عادیه ، ...

ما الان داریم راجب قلیون نظر میدیم نه تریاک و غیره..

متاهل🩷🍃
گفتم برای بعضیا از کلاس یوگا هم بالاتره .شما میتونی قلیون نکشی و ارزش اجتماعیت رو حفظ کنی اما نمیتون ...

اره خوب هرویین و شیشه و…هم از نظر استعمال کننده هاش براشون حکم یوگارو داره دیگه ولی هیچکس اونو برای کسی تجویز نمیکنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تریاک هم توی افغانستان ازاده باید عادی برخورد کرد باهاش اونجا؟هرچیزی برای جامعه مضر باشه غیر عادیه ، ...

ما الان داریم راجب قلیون نظر میدیم نه تریاک و غیره..

متاهل🩷🍃
به نظرم نباید زیاد درگیر عصاها باشیم .عصا قورت دادن برای همه چیز زیاد جالب نیست .یکی با قلیون لذت می ...

مسئله اینه که لذت از قلیون باعث بیماری و وابستگی میشه. در نهایت هزینه و دردسر برای سیستم بهداشتی-درمانی و کل جامعه داره.

درحالیکه لذت از شنا باعث سلامتی و شادی بیشتر میشه و در نهایت یک عضو سالم و فعال و مؤثر به جامعه اضافه میشه.

چرا تریاک و با قلیون یکی میکنید دقیقا؟تریاک روی تفکر و ذهن آدم تاثیر میزاره و باعث نعشگی میشه و یک ن ...

شما مجردی؟

کجا زندگی میکنید که همه چیز براتون غیر عادی و عیبه ؟ 

سطح شهر پر کافست خیلی وقتا هم فقط خانم ها دارن قلیون میکشن همه جور دختری میاد می‌کشه بعضیا تنها بعضیا با دوستشون حتی مادر و دختر هم دیدم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!