2777
2789
😁😁امروز سیگار می‌کشید به منم تعارف کرد زدم تو گوشش

استارتر  

عزیزم چی شد بالاخره به نتیجه رسیدی😂😂😂😂😂😂😂

کلافه شدی رفتی کلا فکر کنم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره والا 🤐🤐

ولی نکش خدایی کار قشنگی نیست 

حتی تلاش کن همسرتم سیگارو  بزاره کنار 

چندروز پیش دخترم از مدرسه  اومده بود تعریف میکرد ‌میگفت دوستش صبح که اومده مدرسه با عصبانیت گفته اه باز  بابام تو ماشین سیگار کشید لباسامو به گند کشید…

واقعا کاری که هنجار نباشه هرچقدم بگی این اون ولی گندش از یه جایی درمیاد  

دوروز دیگه مادر میشی دخترت بجای اینکه تورو در حال ورزش و کتاب خوندن و کار هنری ببینه…..

خلاصه نکن به خودت‌و زیباییت اهمیت بده‌

شبت بخیر😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یعنی با اینکه یه روزی دختر نوجوون و جوونتون بره کافه قلیونی ها با دوستاش و قلیون بکشه مشکل ندارین؟!

حتما لزوما نباید برن کافه که تو خونه هم میشه کشید

ولی نه با اینکه بره کافه بکشه هم مشکل ندارم آخه چیز بدی نیست که

حتما لزوما نباید برن کافه که تو خونه هم میشه کشیدولی نه با اینکه بره کافه بکشه هم مشکل ندارم آخه چیز ...

موفق باشید 

دقیقا .یه کاربر اینجا گفت در شان یه خانوم نیست قلیون بکشه .

بله. من هم حرفش‌ رو تأیید کردم و گفتم در شأن هیچ‌کس نیست چه زن چه مرد. 

وقتی میگیم در شأنش نیست، معنیش این نیست که هر کی قلیون کشید بی شأن و‌منزلته.اتفاقاً قدر و منزلت داره و این کار برازنده‌اش نیست.

ممکنه یه نفر قلیون بکشه اما هزارتا خوبی داشته باشه، مهربون باشه، منظم باشه، زحمتکش باشه. یکی هم ممکنه ورزشکار باشه، اصلاً قهرمان. اما بددهن باشه، با حرفاش بقیه رو آزار بده.

نه اون قلیون کشیدن، شایسته و برازنده‌ی نفر اوله، نه اون بددهنی در شأن نفر دوم.

و البته نباید هیچ‌کدومشون رو فقط به خاطر یه اخلاق بدی که دارن، قضاوت کرد و برچسب زد.

خب گلم شما دارین حرفای خودمو به خودم میزنی که!من دوساعته دارم همینو میگم که هر آدمی خودش عقل و اختیا ...

بله. ولی این رو هم فرمودید که ما نمی‌تونیم بهش بفهمونیم.‌ پس آیا نباید کلاً نظرمون رو بگیم؟

هرکاری میکنم نمیفهمم چرا برای خانوما خیلی بده😂تبعیض جنسیتی

به دو دلیل:

۱. خانما همینطوریش در جامعه مورد تبعیض و ظلم هستن، اگر خودشون با دست خودشون برن به سمتی که ضعیف‌تر بشن، عواقب بدتری براشون داره.‌ مثلاً کار پیدا کردن، هزینه‌ی درمان رو فراهم کردن و ... .

۲. خانما هستن که باردار می‌شن و بچه رو نه ماه در بدن خودشون نگه میدارن، عوارض قلیون کشیدن هم برای خودشون، بارداری و زایمان خطرناکتری ایجاد می‌کنه هم برای جنین.

اتفاقا با این مثال بسیار آشنایی دارم آقایونی که طرفدار مرد سالاری هستن معمولا برای مقابله با خانم ها ...

ارتباط مستقیمی به تاپیک نداره. اما میتونم نظرتون رو راجع به برابری بدونم؟ و اینکه چه ارتباطی به اون مثال رفتگر داره؟

من الان گفتم برای کی خط قرمزه یا نیست؟!چرا یکی تا میاد نظری مخالف با نظر شما میزاره حمله میکنید بهش؟ ...

اون فرق داره با نامزد و همسر .ما نمیتونیم دخالت کنیم بقیه چی میکشند ولی من که اسم دارم بله میگم اسم دارم .دودش برام مضره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
من الان گفتم برای کی خط قرمزه یا نیست؟!چرا یکی تا میاد نظری مخالف با نظر شما میزاره حمله میکنید بهش؟ ...

عزیز دل شما نظرتون رو گفتین که تا حد زیادی من هم باهاش موافقم. بقیه هم هر کسی موافق باشه به نظر شما عمل می‌کنه.

هر کسی هم که براش سنگ رو یخ شدن مهم نباشه، یا اصلاً این موضوع رو سنگ رو یخ شدن ندونه، نظر خودش رو میده. اینکه یکی بگه قلیون بده، مخدره، نظر خودشه. اسلحه که نذخ۰اشته رو شقیقه‌ی اِسی.

اینترنت خودشه، انگشت و زمان تایپ کردن مال خودشه، نظرش رو میگه.

دیگه تیکه انداختن نداره که «اساتید» فلان و بیسار. اونا که به شما نگفتن نظر نده، گفتن؟ اِسی هم‌ که تا الآن چیزی نگفته.

بنظرت نمیزاره چکارکنم چطور مخشو بزنم

چطوری نمیذاره؟ تحقیر و تهدید میکنه؟ ببین اسی جون من کلاً مخالف قلیونم. اما مخالف این هم هستم که یک نفر بخواد به زور دیگری رو تغییر بده. 

خب تو بهش نمی‌گی خودت چرا سیگار میکشی؟ یا وقتی میگی وابسته‌ام چی میگه؟