2777
2789
عنوان

به نظرتون این ناراحتیم از شوهرم بی مورد یا حق داشتم قاطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست

اینکه پیش شما گفته یه طرف 

اینکه دوتا مرد درمورد خانم همکارشون حرف بزنن اینحوری یه طرف 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری دکتر انوشه یجایی میگه اقایون لطفا چ مثبت چ منفی از هیچ زنی جلوی همسرتون حرفی نزنید این تیکه ...

وای دقیقا.من اصلا خوشم نمیاد از اینکار.بهش میگم اینکه گفتی به جهنم اینکه چی فکر میکنی بازم به جهنم،چرا میای برا من تعریف میکنی

عاشق امضات شدم😂😂😂 چرا همون موقع نگفتی مزاحم نشو؟🤦🏼‍♀️😂😂😂

هول شده بودم میخواستم خوب جمله بندی کنم😄

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
اگه میخای دلت خنک بشه تو هم از مرد دیکه ای پیشش حرف بزن

من خیلی مقیدم.اصلا نمیتونم.بهشم گفتم.گفتم هر چیز دیگه ای بود میدونی که بدجور تلافی میکردم ولی دست گذاشتی رو چیزی که هیچ جوره نمیتونم جبران کنم برات

من با تمام رفتارهای حساسم حالا ب این مورد گیر نمیدم اخه این یشوخی بین همه ک فلانی پریوده اخلاق نداره ...

کلا دوست ندارم راجبه هیچ زنی پیشم چیزی بگه اینکه دیگه علی حده ست😂

ببخشید ولی خیلی بی ادب و بی حیاییه این نوع حرف زدنحیا که فقط مال خانوما نیستمرداهم باید در حرف زدن ح ...

قهریم الان باهم چون بدجوری حالشو گرفتم.از قهر کردن هم متنفرم اعصابم بدتر بهم میریزه