2777
2789
عنوان

به نظرتون این ناراحتیم از شوهرم بی مورد یا حق داشتم قاطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست
قهریم الان باهم چون بدجوری حالشو گرفتم.از قهر کردن هم متنفرم اعصابم بدتر بهم میریزه

قهر نکن ولی با لحن خوب بهش توضیح بده که میدونم منظوری نداری ولی  اینطوری درمورد خانوما صحبت نکنه

خوبه یکی درمورد خانم خودش اینطوری بحرفه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منشی شوهرم گفته بود حالم بده اجازه بده برم خونه فرداش که اومد رو ناخنش لاک بود خب شوهرمم مطمئنم میفه ...

عزیزم با این حساب دیگه من خیلی حق دارم.البته از شوهر خودم شاکیم.خانما خوب اکثرا مودی هستیم دیگه ولی واقعا گفتن نداره.حالا شما چطور فهمیدی منشیش فردا لاک داشته؟

عزیزم مگه گفتم برو تلافی کن یه تعریف ساده تا بخودش بیاد

چی بگم مثلا؟اخه این کلی راجبه خانوما نگفته که راجبه یه شخص مشخص گفته این خیلی بده.من کیو بگم،چی بگم؟زشت نیست؟

چی بگم مثلا؟اخه این کلی راجبه خانوما نگفته که راجبه یه شخص مشخص گفته این خیلی بده.من کیو بگم،چی بگم؟ ...

اگه باز تکرار کرد مثلا از همکاری برادر دوستی تعریف کن چون میدونی تا خودشون تو موقعیت قرار نگیرن ادمو به حسودی متهم میکنن و از نظر اونا کارشون اصلا مشکلی نداشته و مشکل فکر ماست