2777
2789
عنوان

به معنای واقعی کلمه عاجزم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست
فقط مردن آرومم میکنه😭

چرا گلم چی شده

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حاضرم بمیرم ولی حالت خوب شه ولی کاری از دستم برنمیاد امیدوارم تقصیر هرکی هست از شدت درد بمیره

عزیزم چقدر شما خوبید

هیچ وقت اون شخص نفرین نمیکنم اما کاش بدونه ما من چیکار کرد... 

نابود کرد منو 

عزیزم چقدر شما خوبیدهیچ وقت اون شخص نفرین نمیکنم اما کاش بدونه ما من چیکار کرد... نابود کرد منو

فکر کنم وقتی در بهشت باز میشه ما با لباس های گرد و خاکی،قلب های شکسته و چروک های روحی روانی وارد شیم:)

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!