2777
2789

همه چیزش خویه ولی کابینت نداره فقط یدونه ک زیر سینک هست دیگه توش کابینت نذاشتن خیلی گشتیم خونه پیدا نکردیم با مبلغ پولی ک داریم.... قراره ازدواج کنیم و بریم تو یه خونه زندگی کنیم ولی پولمون نمیرسه ب خونه ای ک یکم مرتب باشه از طرفی هم ما تازه عروس دومادیم خجالت میکشم بیان ببینن خونه مون اینجوریه نمیدونم چکار کنم خسته شدیم بسکه گشتیم هر خونه یه ایرادی داره شوهرم میگه کمد مجردی هاتو بیار بزار تو اون یکی اتاق توش ظرف و ظروف هاتو بچین ولی اخه چجور میشه😭😭😭😭خستمممم از زندگی یه خونه ای رفتیم گاز نداشت یه جا رفتیم زیر زمین و کرده سوییت میخواد اجارش بده حمومش از بس کوتاهه تا ادم دستش و ببره بالا میخوره تو سقف حموم دسشوییش با هم هست نمیدونم چکار کنم نمیدونم شوهرمم حقوقش ماهی 12 تومنه یعنی اگه بخوام برم یه خونه ای بهتر باید رو پول حقوقش یه چی قرض بگیره بده برای اجاره🤦‍♀️😭😭😭😭چکار کنم از فکر کردن خسته شدم دیگه

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به صاحبخونه بگین کابینت کنه خونشو جایز نیست پول بگیره امکانات نداشته باشه منم یجایی مستاجر بودم خودم کابینت فلزی خریدم هیچی نداشت در اومدنی فروختمش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

منم اول ازدواجم رفتم زیر زمبن مادرشوهرم کابینت فقط زیر سینک بود و یک تک در. ی کمد دادم درست کنن .وچهار تا وسطش طبق بزارن .تو اون ظرفامو گذاستم از قسمت فر گازمم به عنوان کابینت استفاده کردم. ان شاءالله با کمک هم زندگیتون میسازین و چند سال دیگه بهترش رو میخرین برا خودتون

خودتون از اینا که دراش ام دی اف هست هرچندتا که در توانتونه بخرین از اجاره در بیاین

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بگو حداقل کابینت گالوانیزه بزنه ارزن تره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

ببین الان بخواد کابینت ام دی اف بذاره زیر ۷۰ ۸۰ میلیون نمی‌شه و خب بعیدم می‌دونم که این کارو بکنه براتون حتی اگه فلزی هم الان بخواد بزنه حداقل ۲۰۲۵ میلیون تومان میشه باز بگردید به نظر من اگر وقت دارید یه دو ماه دیگه بچرخید شاید باز یه خونه بهتر پیدا کردید حالا یه ۱۰ متر کمتر ولی حداقل آشپزخونه‌اش تکمیل باشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بهتر نبود برید اون خونه ای که فقط گاز نداشت؟یه گاز طرح فر میخریدید میموند واسه خودتون بعدم اگه احتیا ...

عزیزم نه اجاق گاز... گاز کشی نبود خونه گاز شهری نداره کپسولیه

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗