2777
2789
عنوان

همسرم چرا اینکارو کرد

338 بازدید | 27 پست

همسرم من ایران نیست 

خیلی هم همیشه ادعا داره که بهم تعهد داره و اهل خیانت و ... نیست 

اما 

من پیجش بررسی می کنم 

دیدم هفته قبل دکور یک سالن زیبایی رو انجام داده بود 

بعد یه دختره که اونجا کار می کنه رو فالو کرده 

دختره دو تا پیج داره 

هر دوتاشو فالو کرده 

بچه داره و فکر می کنم مطلقه س 

تمام پست هاشو لایک کرده 

خیلی اعصابم خورد شده 

بهش گفتم 

اونم داد و بیداد کرد و عکس از دایرکت فرستاد که هیچ پیامی ندادن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تو نمیری پیشش؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
باور نکن اگه دادو بیداد میکنه حتما یه ریگی ب کفشش هست

دقیقا مشکلم همینه 

می‌دونم مردی که داد و بیداد کنه میخواد بترسونه که  زن از ادامه بحث منحرف بشه 

ولی یه موضوع هم هست من هفته گذشته سه چهار بار رفتم رو مخش برای موضوعات مختلف و اعصابشو خورد کردم شاید به خاطر اون باشه 

چیزی نبود فالو نمیکرد بگواوکی فالو کردی چرا لایک کردی

وقتی اینطوری دادو بیدادمیکنه یعنی یه چیزی هست و میخواد دست پیش بگیره

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
فعلا شرایطش نیست

بنظرم تو بخاطر دلتنگی  و دوری زیادی حساس شدی کلا

امیدوارم زودتر بتونی بری پیشش

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄