2777
2789
عنوان

همسرم چرا اینکارو کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 31 پست
چیزی نبود فالو نمیکرد بگواوکی فالو کردی چرا لایک کردیوقتی اینطوری دادو بیدادمیکنه یعنی یه چیزی هست و ...

اصلا چرا هر دو تا پیجش فالو کرده 

اون یکی پیج دیگه ش از کجا پیدا کرده ...

بعد این دختر تو اون سالن دیده ...

فکرم خیلی بهم ریخته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داره ی غلطی می‌کنه چ معنی داره عکساشو لایک کنه

دختره اینو فالو نکرده 

ولیییی.... 

احساسم این هست که این به دختره جذب شده 

حالا نه قیافه داره نه موقعیت تازه بچه هم داره

یعنی با این موضوعی که تعریف کردم حساس شدم ؟

این  که   یکم کارش اشتباه بوده

ولی خوب به نظرم هر دوستاتون دارین از دوری  درد میکشین و حساس شدین

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اصلا چرا هر دو تا پیجش فالو کرده اون یکی پیج دیگه ش از کجا پیدا کرده ...بعد این دختر تو اون سالن دید ...

بنظرم دیگه چیزی بهش نگو چون هرچقدر تو پافشاری کنی اون بیشتر مخفی کاری و انکار میکنه

فقط حواستو بیشتر جمع کن دنبال مدرک باش اگرچیز بدرد بخوری پیداکردی اونوقت به روش بیار

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
بنظرم دیگه چیزی بهش نگو چون هرچقدر تو پافشاری کنی اون بیشتر مخفی کاری و انکار میکنهفقط حواستو بیشتر ...

من میدونم که از این فاصله و فقط از طریق اینستا نمی تونم مدرک پیدا کنم 

چون همسرم به شددددددت زرنگ و با سیاست هست 

من میدونم که از این فاصله و فقط از طریق اینستا نمی تونم مدرک پیدا کنم چون همسرم به شددددددت زرنگ و ب ...

اگر فعلا راهی برای پیگیری نداری پس یه مدت ولش کن فکرتو مشغول نکن اگر واقعا یه ریگی به کفشش باشه بالاخره خودشو لو میده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

سلام عزیزم عذر میخام سوالم بی ربطه. تو یه تاپیک گفته بودین بینیتون ورم داره و به چهرتون عادت ندارین. الان بعد از این همه مدت که گذشته بهتر شدید؟ بینیتون جا افتاده؟ خیلی ممنون میشم اگه پیامم رو می‌بینید جواب بدین

سلام عزیزم عذر میخام سوالم بی ربطه. تو یه تاپیک گفته بودین بینیتون ورم داره و به چهرتون عادت ندارین. ...

سلام من هنوزم ورم دارم 

اما فرم بینی خیلی بهتر شده و بهتر رو صورتم نشسته 

امیدوارم با گذر زمان بهتر هم بشه ...