سلام گلم همین الان اومدپیشمدقیقا مکالماتمون همین بود⬇️🥲بهش گفتم پدم خشکه اما حس رطوبت میکنم دست میز ...
عزیزم نگران نباش واقعا میزان نشتی شما خیلی ناچیزه و آب دور بچه مدام درحال عوض شدن هست اگر هم نشتی باشه در عرض چند روز با استراحت مطلق ترمیم میشه دکترا و پرستارها کارشونه نگران کردن مریض وگرنه چرخ بیمارستان نمیچرخه
فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دسشویی میرفتم دیگه اما کارای دیگه انجام نمیدلدم،حمامم دیر به دیر میرفتم خیلی روزای سختی بود پسرم طفلی چقد گرسنگی کشید اصلا نمیتونستم بهش برسم،بخدا خونه م از گند بالا اومده بود،تا چندماه اصلا آشپزی نکردم،اما خدارو شکر گذشت،انشالا بچت سالم و سلامت بیاد به دنیا این روزاتو فراموش کنی بزرگ شدن بچتوببینی
منظورتون رو متوجه نشدم دوباره اومد یعنی چی؟ اگر بارون رو میگی سمت ما همون موقع زد و الانم قطع شد، ان شاءالله کیسه آبت ترمیم میشه، بسپار بخدا مطمئن باش خودش مواظبش هست، یکم به خودت مسلط باش استرس برای جفت تون خوب نیست
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر