2777
2789
من تاپیک تورو میبینم دقم میگیره چه عجب رفتی بیمارستان😬😬

😭بازم مامانم میگفت نرو

آخر عصری گفتم پاشید بیایید منو ببرید بیمارستان

الان مامانم داره خودشو میکشه بیرون😭😭😭😭

سلام عزیزم انشالله بلا به دور فقط تو روخدا هرکار میکنی استرستو کنترل کن گریه رو بذار کنار یه انگ ارو ...

کاش من شونصد برابر ویار تورو داشتم اما بچم سالم میموند😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیسه آبم نشتی داره😭😭توروخدا برای بچه بیگناهم دعا کن همش پنج ماهمه باهر تکونش من آب میشم من دووم نم ...

نگران نباش یکی از آشناهام همینجوری بود نشتی داشت کیسه آبش ی چند وقت استراحت کرد ترمیم شد چرررررا انقدر میترسی چیزی نمیشه

خدا تو لحظات سخت همیشه همراه آدماست. من انقدررر بارداریه پر ریسکی داشتم. ولی خدارو شکر به خیر گذشت. ...

همسرم خیلی مظلومه

بیشتر از خودم دلم واسه دل شوهرم کبابه 

نمیدونم الان تنهایی چه حالیه😭😭😭😭

خوندم . ان شاءالله به حق مادر جان زهرا س خوب بشه حالتخدایا خودت بهش نگاه کن و شفا بده ای خدایی که هم ...

عزیزم تو دعاهات مارو یادت نره 

من خیلی بدبختم 

هرجی سنگه زیر پای لنگه شده داستان من😭😭😭

توکل بخدا😭

انقدر نترس انقدرم انرژی منفی ب خودتو بچت منتقل نکن هیچ اتفاقی برات نمیفته نترس فقط استراحت باید بکنی زیاد راه نرو اصلاااا بزار ترمیم بشه.برای خیلیا این اتفاق میفته

😭بازم مامانم میگفت نروآخر عصری گفتم پاشید بیایید منو ببرید بیمارستانالان مامانم داره خودشو میکشه بی ...

بخدا من کفرم در میاد از دست تو اصلا نمیتونم درکت کنم نمیتونم بفهممت الان مامانت مهمه واقعا ؟یعنی بدون مامانت نمیتونستی بری😬😬نهایت به بابات میگفتی بیاد کارای بستریتو بکنه ،من زنی مثل تو ندیدم خدایی

جدی میگی چجور ترمیم شد؟فشارم رفته بالا پرستارا دعوام میکنن الان ریز ریز فقط اشک میریزم جیگرم خونه تو ...

خودش ترمیم شد،چهل روز کامل استراحت کردم ،اصلا از جام تکون نمیخوردم 

انقدر نترس انقدرم انرژی منفی ب خودتو بچت منتقل نکن هیچ اتفاقی برات نمیفته نترس فقط استراحت باید بکنی ...

هی آب میخورم و سرم میزنن 

مجبورم هی برم دشویی 

چجور تکون نخورم آخه😭