2777
2789
انشالله خوب میشه چیشده

واییی پروفت 

من همیشه سعی کردم پرنده ها رو از رو به رو ببینم اما اگه دقت کنی سریع گردنشونو میچرخونن و از نیم رخ نگاه میکنن چون روبه رو انگار براشون نقطه کوره خلاصه پروفت خیلی بامزه است 

و اما برای استارتر

استارتر  برای نیت شفا حمد خوندم انشالا حاجت روا شی🤲🏻 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
مرسی عزیزمصدای قلبشو گذاشتن بچه سالم سالم تکون میخوره بمیرم براش😭اگه کیسه آبم ترمیم نشه بچه دسته گل ...

بمیرم برات دقیقا همین لحظات رو ثانیه به ثانیه ش رو تجربه کردم،به حق حضرت علی اصغر بچه ت رو خدا برات نگه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم انقدر تکون میخوره خبر نداره چیشدهتوروخدا دعا کن بچم سالم بمونه بمیرم برای مظلومیتش آخ قلبم😭😭😭 ...

دارم شیر میدم جملتو خوندم خیلی دلم شکست از ته دلم برات دعاکردم بچت برات بمونه و بسلامتی بدنیا بیاد اگه قابل باشم منه رو سیاه.

نمیدونم که گفتن سوراخهسطح آب بچه نرمال بود تو سونو‌میگن ممکنه ترمیم بشهممکنه هم.....😭من چه خاکی بری ...

وای چقدر به خودت و اون بچه بیگناه استرس وارد میکنی گلم،وضع من از شما هم بدتر بود،توی سونو اندازه مایع خیلی کم بود. تو پست قبلیم واست گفتم ک چی شد.بسپرش به خدا و بهش اعتماد کن،فقط همین.

همسرم خیلی مظلومهبیشتر از خودم دلم واسه دل شوهرم کبابه نمیدونم الان تنهایی چه حالیه😭😭😭😭

عزیزدلم🤍

خداروشکر که انقدر خوبه که تو این شرایط بیشتر از هرچیزی نگران همسرتی دختر خوب و خوش قلب🤍

زوده زود حالتون خوب میشه درکنارهم هر سه تون به آرامش میرسید عزیزم

میگذره این لحظه ها. 

پنج یا شش نمیدونم صب یا فردا میرم دکتر 😭😭😭دارم میمیرم شمارو بخدا اگه راهی دارین بگین

عزیزم سیرابی هم خیلی تاثیر مثبت داره رو این قضیه. 

ولی حتما زودتر برو پیش پزشکت که قطعا بهتر راهنماییت میکنه و کمک حالت میشه🌸

عزیزم نترس من هم خودم هم دو تا از آشناها کیسه آب تشتی داشت با استراحت و مایعات فراوان ترمیم شد.این م ...

به ماما میگم موردای شبیه من خوب میشن؟

میگه موردای زیادی داشتم خوب شدن

همینطور موردای زیادی هم خوب نشدن

نمیخوام امیدوار بشی !

نمیدونم چرااینجور حرف میزنه😭😭

آب دور جنین تو سونو که نرمال بود چرا اینجور میگه خدااایا من دارم سکته میکنم😭😭😭