2777
2789
وای دیگه تحمل ندارم اه‌هرچی نکبته واسه زنه‌‌ لعنت به این زندگی 😭😭😭😭

میدونم درکت میکنم خیلی بدهه همه چی بو میده همه چی رو مخه

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

باشه مرسی عزیزم لطف کردی،خود سیب بهتره یا ابش؟

اگه ابش نتونستی بگیری خودش قاچ کن تیکه تیکه خوب بجو سیبم نرم باشه سیب سفت میافته معده ات . هر دو ساعت یچیز کوچولو بخور تهوع بیشتر بحاطر شکم خالیه 🥲🥲 عزیزم چه دوره سختی تموم میشه ۴ هفته بعد کم تر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم درکت میکنم خیلی بدهه همه چی بو میده همه چی رو مخه

اره دقیقا ومن فقط گریه میکنم دیگه بدنم نمیکشه سختیش یدتره وقتی بقیه میگن نه سخت نیست تو سخت گرفتی تو الکی اینجور میکنی بجای کمک کردنشونه نمیفهمن 

تا چند وقت خیلی زیاده؟

اره تو هفته هشت مخصوصا ۹ و ۱۰ به اوجش میرسه از یازده کم کم کم میشه نکه قط شه ها کم میشه . از دوازده سیزده بیحالی و سرگیجه داری از  چهارده کم کم میافتی به غذا

اره دقیقا ومن فقط گریه میکنم دیگه بدنم نمیکشه سختیش یدتره وقتی بقیه میگن نه سخت نیست تو سخت گرفتی تو ...

االکی میگن جای ادم نیستن هعی میگن تمومه و فلان و تامیتونی فیلم ببین کلا کمی از فکرت کم کنه بالاسرت خوابیدنی من موز و خیار میزاشتم بوش خیلی خوبه برا تهوع کم تر میشه شبا ارام بخشه

کیسه آبم نشتی داره😭😭توروخدا برای بچه بیگناهم دعا کن همش پنج ماهمه باهر تکونش من آب میشم من دووم نم ...

عزیزم نترس منم مثل شما بودم بیمارستان بستری شدم و مدام سرم بهم وصل بود. اندازه مایع کیسه اب ک  یکم بیشتر شد مرخص شدم و دکتر گفت مایعات خیییلی بخور،استراحت مطلق هم داشته باش. دقیقا جنین منم خیییلی تکون میخورد،نمیدونم چرا. میدونم استرس داری ولی نگران نباش،دکترا بلدن چکار کنن.

توکل بخدابه نظرت چجور بسته میشه؟

عزیزم نترس من هم خودم هم دو تا از آشناها کیسه آب تشتی داشت با استراحت و مایعات فراوان ترمیم شد.این مسئله خیلی خطرناک نیست.توکل به خدا کن و حفظ ارامش

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫