من همیشه سعی کردم پرنده ها رو از رو به رو ببینم اما اگه دقت کنی سریع گردنشونو میچرخونن و از نیم رخ نگاه میکنن چون روبه رو انگار براشون نقطه کوره خلاصه پروفت خیلی بامزه است
و اما برای استارتر
استارتر برای نیت شفا حمد خوندم انشالا حاجت روا شی🤲🏻
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیدونم که گفتن سوراخهسطح آب بچه نرمال بود تو سونومیگن ممکنه ترمیم بشهممکنه هم.....😭من چه خاکی بری ...
وای چقدر به خودت و اون بچه بیگناه استرس وارد میکنی گلم،وضع من از شما هم بدتر بود،توی سونو اندازه مایع خیلی کم بود. تو پست قبلیم واست گفتم ک چی شد.بسپرش به خدا و بهش اعتماد کن،فقط همین.