2777
2789
انشالله خوب میشه چیشده

واییی پروفت 

من همیشه سعی کردم پرنده ها رو از رو به رو ببینم اما اگه دقت کنی سریع گردنشونو میچرخونن و از نیم رخ نگاه میکنن چون روبه رو انگار براشون نقطه کوره خلاصه پروفت خیلی بامزه است 

و اما برای استارتر

استارتر  برای نیت شفا حمد خوندم انشالا حاجت روا شی🤲🏻 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
مرسی عزیزمصدای قلبشو گذاشتن بچه سالم سالم تکون میخوره بمیرم براش😭اگه کیسه آبم ترمیم نشه بچه دسته گل ...

بمیرم برات دقیقا همین لحظات رو ثانیه به ثانیه ش رو تجربه کردم،به حق حضرت علی اصغر بچه ت رو خدا برات نگه داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچم انقدر تکون میخوره خبر نداره چیشدهتوروخدا دعا کن بچم سالم بمونه بمیرم برای مظلومیتش آخ قلبم😭😭😭 ...

دارم شیر میدم جملتو خوندم خیلی دلم شکست از ته دلم برات دعاکردم بچت برات بمونه و بسلامتی بدنیا بیاد اگه قابل باشم منه رو سیاه.

نمیدونم که گفتن سوراخهسطح آب بچه نرمال بود تو سونو‌میگن ممکنه ترمیم بشهممکنه هم.....😭من چه خاکی بری ...

وای چقدر به خودت و اون بچه بیگناه استرس وارد میکنی گلم،وضع من از شما هم بدتر بود،توی سونو اندازه مایع خیلی کم بود. تو پست قبلیم واست گفتم ک چی شد.بسپرش به خدا و بهش اعتماد کن،فقط همین.

همسرم خیلی مظلومهبیشتر از خودم دلم واسه دل شوهرم کبابه نمیدونم الان تنهایی چه حالیه😭😭😭😭

عزیزدلم🤍

خداروشکر که انقدر خوبه که تو این شرایط بیشتر از هرچیزی نگران همسرتی دختر خوب و خوش قلب🤍

زوده زود حالتون خوب میشه درکنارهم هر سه تون به آرامش میرسید عزیزم

میگذره این لحظه ها. 

پنج یا شش نمیدونم صب یا فردا میرم دکتر 😭😭😭دارم میمیرم شمارو بخدا اگه راهی دارین بگین

عزیزم سیرابی هم خیلی تاثیر مثبت داره رو این قضیه. 

ولی حتما زودتر برو پیش پزشکت که قطعا بهتر راهنماییت میکنه و کمک حالت میشه🌸

عزیزم نترس من هم خودم هم دو تا از آشناها کیسه آب تشتی داشت با استراحت و مایعات فراوان ترمیم شد.این م ...

به ماما میگم موردای شبیه من خوب میشن؟

میگه موردای زیادی داشتم خوب شدن

همینطور موردای زیادی هم خوب نشدن

نمیخوام امیدوار بشی !

نمیدونم چرااینجور حرف میزنه😭😭

آب دور جنین تو سونو که نرمال بود چرا اینجور میگه خدااایا من دارم سکته میکنم😭😭😭