2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خیلی بی کسم تنها امیدم همین بچس😭😭😭قلبم تیکه تیکه شده

عزیزدلمم در مورد بارداری تجربه ای ندارم متاسفانه فقط میتونم واسه خودت و نینی دعا کن و تو خیلی مامان قوی هستی تحمل کن زود میگذره و بچه صحیحو سالم میاد بغلت 🤍

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
برای بچه بیگناهم دعا کن توروخداداره تکون میخوره خبر نداره در خطره دعا کن کیسه آبم ترمیم بشه جیگرم کب ...

چند هفته ای؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم از خدا بخواه به داد بچه بی گناه برسه

میرسه نگران نباش عزیزم و امیدت به خدا باشه،مطمین باش بچه آن صحیح و سالم به دنیا میاد و بغلش میکنی

من خودم بارداری خیلی سختی داشتم که هیچ امیدی به نگه داشتن بچه ام نبود ولی خدا خواست و بچه ام سالم به دنیا اومد

کیسه آبم نشتی داره😭😭توروخدا برای بچه بیگناهم دعا کن همش پنج ماهمه باهر تکونش من آب میشم من دووم نم ...

الهی بحق حضرت فاطمه مشکل کیسه آبت حل میشه و نی نی  به وقتش صحیح و سالم بدنیا میاد. 

یا امام زمان کمکش کن... 

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
عزیزدلم نگران نباش حتما ترمیم میشه و جفتتون صحیح و سالم میاید خونه خدا خییییلی بزرگه🤍🤍باور کن خیلی ...

عزیزم نمیدونی تو دلم چخبره که 

شوهرم ازم دوره 

نمیدونم این خبرو شنیده الان چه حالیه تو بیابون مونده 

نذر کردم خروس رو خدایا نجاتم بده خدایا بچمو نجات بده

انشاالله نجات میده

منم واست صلوات میفرستم چون کت میکنم تو شرایطت بودم

اصلا گریه نکن بدبیاری واسه خودت نیار عزیزم آروم باش فقط

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏