2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 189 پست
همیشه با اشک خوابیدم

🥺🥺🥺ان شاالله از این ب بعد با خنده بخابی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
هیچی ریدم توش

+++++++

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبی که فهمیدم داداش دار شدم...خیلی قشنگ بود...خیلی حس خوبی بود

خدا حفظش کنه 😍 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
چرا نداشتم؟🥲

🥺ان شاالله از این ب بعد داری

نداشتم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

ده سال پیش...واسه اردوی مدرسه بود خیلی ذوق داشتم...

متاسفم که توی این موضوع تجربه ای ندارم که بهت بگم و انگیزه بگیری🫠🤍

ولی تو حتما انجامش بده و بیا به ما بگو تا واست ذوق کنیم🥺

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نداشتم تجربه نکردم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بابام رفت بود سوریه مدافع حرم بود بعد از ۵۶ روز قرار بود بیاد اون شب تا صبح خواب نبرد

اوخییییی 😍خدا حفظش کنه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

لطفا برام صلوات بفرستید ب خواستم برسم❤️ب صلاحم باشه راحت و بدون دردسر❤️

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شبی که داداشم فیلمای افتتاحیه فروشگاه پوشاکش روبرام فرستادازذوق خوابم نبرد ولی الان بعد چندماه زنگ زده میگه دارم میام شهرستان کارم نگرفت حالا دیگه ازغصه خوابم نمی بره🥺😢

جلوترنیا!خاکسترمیشوی اینجادلی راسوزانده اند😔