2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5297 بازدید | 189 پست

۶سال شوهرم میومد خاستگاری خانوادم قبول نمیکردن یهو خداخواست تو چند ساعت همه چی اوکی شد وکاملا یهویی نامزد کردیم اونشب از ذوق دوتایی تا صبح نخوابیدیم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه رسیدن قشنگ یادمه از پتجره اتاقم نور ماه افتاده بود رو صورتمون اون غرق خواب از خستگی من با ...

گریم گرفت

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

شب تولدشاینقدر ذوق داشتم کادویی که براش بخرم رو بهش بدم قلبم تند تند میزد. فردا صبحش تو راه حسی که د ...

چرا  قلبم درد گرفت از اخرش چون خودم..

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اون شبی که فک کردم سوهدم خونه جدید برا خاطر خودمون میگره تموم سلولا بدنم بعد ده سال پر شادی شد 🥺🥹 ...

🥺🥺🥺چ بد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اون شبی که فک کردم سوهدم خونه جدید برا خاطر خودمون میگره تموم سلولا بدنم بعد ده سال پر شادی شد 🥺🥹 ...

برای تاپیک اخرم گزارش میزنی لطفاااااا🥲💔

شرمنده

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

✅💔شبای سختم 

شبی ک مادرم مرگ مغزی شد 

شبی که زایمان کردم و بدون دخترم برگشتم خونه ( نارس بود موند تو دستگاه ) 

شبی که شغل مدیریتی م رو از دست دادم چون ترجیح دادم بمونم پیش دخترم 

✅🌺شبای خوبم 

شبی ک با همسرم آشنا شدم 

شبی که فهمیدم بچه م دختره

شبی که اولین کارمو گرفتم

مینیمال 

این تاپیک یجوری بود که هم ناراحتیم بیشتر شد هم تو چن تاش امیدوار شدم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️