2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 189 پست
هیچ شبی نبوده ک از ذوق نتونم بخوابم

برای تاپیک اخرم گزارش میزنی لطفاااااا🥲💔

شرمنده

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

پارسال همین موفع ها بود که کلی ذوق داشتیم ماشین بخریم شوهرم تو همون روزی که ماشین نشون کرده بود بره بخره تصادف زنجیره ای کرد با کامیونش و الان به سالگرد اون اتفاق نزدیکیم و من استرس دارم تا خرخره تو بدبختیو قرضیم 🤦‍♀️

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شبی که رتبه های کنکور اومد تا صبح از هیجان خوابم نبرد

شرمنده

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اونشب فکر کردم حتی اگر دنیا فردا که از خواب بیدار میشم تموم هم بشه باز شاد می مونم ، حتی اگر بمیرم باز شاد میمیرم ، به این فکر کردم که دیگه قرار نیست هیج اتفاق بدی برام بیفته... اونشب واقعا شاد بودم حتی اگر بلند نمی خندیدم

شب قبل اردو😍

شرمنده

شب تولدش

اینقدر ذوق داشتم کادویی که براش بخرم رو بهش بدم قلبم تند تند میزد. فردا صبحش تو راه حسی که داشتم وصف ناپذیر بود... 

ولی گذشت، هیچی پایدار نیست... الان اون کادو پیششه ولی من نه💔

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اونشب فکر کردم حتی اگر دنیا فردا که از خواب بیدار میشم تموم هم بشه باز شاد می مونم ، حتی اگر بمیرم ب ...

شرمنده

مرسی عزیزم

اون شبی که فک کردم سوهدم خونه جدید برا خاطر خودمون میگره  تموم سلولا بدنم بعد ده سال پر شادی شد 🥺🥹😭

اماا فهمیدم اقا خیانت کرده میخواد بریم خونه جدید از خونه مادر شوهرم بریم خونه جدید که اقا خونه مجردی داشته باشه  من فهمیدم....

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
شب تولدشاینقدر ذوق داشتم کادویی که براش بخرم رو بهش بدم قلبم تند تند میزد. فردا صبحش تو راه حسی که د ...

شرمنده