2777
2789
عنوان

زنداداش من طلاق گرفته مادرشوهرم دست بردار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 66 پست
بخشیدا ولی مشخص شد واقعا علت جداییشون شما بودی و دخالت‌ هاتون من نه اینکه چون خواهر شوهری اینو میگم ...

کجا گفت ۵۰ مثقال نمیخوام

گفتم همه رو میخوام حق طلاق و فرزند و غذا و خارجو طلاو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟شر نمیشه؟داداشم ناراحت نشه؟

اول بمادرشوهرت بگو میخام رودروتون کنم ببین عکس العملش چیه تو هم جدی باش بعد محترمانه عروستون بگو البته حتما شناختی از خانواده عروستون دارید که این حرفا رو زده یا نه ولی مطمن باش مادرشوهرتون هم یه چیزای گفته

اول بمادرشوهرت بگو میخام رودروتون کنم ببین عکس العملش چیه تو هم جدی باش بعد محترمانه عروستون بگو الب ...

اره حتما گفته ببینم باخواهرم یه مشورت کنم ببینم نظرش چیه 

اه اعصابم نمیکشه بااین وراجا دهن به دهن بشم

۵۰ مثقال بهش دادین ؟ من فکر‌کردم‌نوشتی شما پیشنهاد ۵۰ مثقال دادی و اون گفت نه فقط غذا

اون که توسند ازواج نوشته شد ۵۰ مثقال بعلاوه ۱۰۰گرم طلا ک خریدیم براش

بعدازعقد گفت شروط دیگه رو

اره حتما گفته ببینم باخواهرم یه مشورت کنم ببینم نظرش چیه اه اعصابم نمیکشه بااین وراجا دهن به دهن بشم

محترمانه بگو حالا اینو نخاستی بگی باز مادرشوهرت گفت فلانی گفته عروست اله بله اونو حتما برو بگو

نمیدونم شایدولی این بار بهش میگم توکه خواستگاری خواهرمنو با داداش جاریم بهم زدی باید نفرین دنیا و قی ...

دیدیش بگو اشکال نداره بزار دعام کنن منم مو تو که الانم هم خواهرم هم داداش جاریم نفرینا میکنن

هرچه دادم به اوحلالش باد