2777
2789
عنوان

زنداداش من طلاق گرفته مادرشوهرم دست بردار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر میدونستی اگه عروستون ۱۰۰ گرم طلا رو میفروخت اکه داداشت شکایتم میکرد قانونا برای خودش بود و م ...

اخه بعد از عقد داشت شرط میذاشت بتیغ ک فقط پول نیست ابروی مارو تیغ زد رفت چی

اره بتیغ که نبوده

ولی استارتر میگه دختره بتیغ بود 

عروس بتیغ ندیده بخدا 

نمیخوام پشت سر عروسامون غیبت کنم خودشون نیست خداشون که هست ولی این دختری که استارتر گفت گویا واقعا آقا محمد رو دوست داشت

خداسر شاهده اون دختره بتیغ بود ولی من همونم میخواستم ماست مالی کنمالان میگه دعامون کرده

اسی بمادرشوهرت بگو میخام رودرو کنم چون خاهرشوهر من همین مدلی از زبون بقیه حرف دل خودشو میزد ولی دیدیم هی میگه رفتم با یکیشون رودرو کردم خلاصه دیگه نگفت ک نگفت

اخه بعد از عقد داشت شرط میذاشت بتیغ ک فقط پول نیست ابروی مارو تیغ زد رفت چی

بخشیدا ولی مشخص شد واقعا علت جداییشون شما بودی و دخالت‌ هاتون 

من نه اینکه چون خواهر شوهری اینو میگم ولی به دلت رجوع کن 

گفت ۵۰ مثقال طلا نمیخوام مهریه ام غذا باشه نگو چرا پسر مردم بده چون مهریه حلاله 

ولی استارتر میگه دختره بتیغ بود عروس بتیغ ندیده بخدا نمیخوام پشت سر عروسامون غیبت کنم خودشون نیست خد ...

ببین اونا قبل عقد حرفارو زدند

یه هفته بعدش شرایط جدید روشد 

همینا دلیل اختلافات شد و ماها خیلی عذاب کشیدیم

تیغم زد راحت ۱۵۰تومن تا ۲۰۰ خرج جانبی داشت ولی خدا بزرتر ازین حرفاست