2777
2789
عنوان

زنداداش من طلاق گرفته مادرشوهرم دست بردار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 66 پست

بهش بگو من به خودت اجازه دخالت تو زندگی بچه ام رو هم نمیدم چه برسه به برادر و زن برادر. این حرفای خاله زنکی هم مشکل اونا نبوده خودتونو دلیل جداییشون رو میدونید من الان برا پسرتون این شرطا رو بذارم قبول میکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم امروز اومده بمن میگه مادرسارا گفته که دخترم خیلی محمدو دوست داشت عین نور بود فلان بود ولی ...

ازت حرص داره این مادر شوهره بهش توجه نکن

هرچه دادم به اوحلالش باد
بهش بگو من به خودت اجازه دخالت تو زندگی بچه ام رو هم نمیدم چه برسه به برادر و زن برادر. این حرفای خا ...

گفتم بخدا 

گفتم شما هاتا چوست طرفو نکنید ول نمیکنید شرط ضمن عقد قبول جمیکنید اخه تا مابکنیم

خداسر شاهده اون دختره بتیغ بود ولی من همونم میخواستم ماست مالی کنمالان میگه دعامون کرده

مهریه خودت چندتاس عزیزم مامانم همیشه میگ هر موقع برات خواستگار اومد من بهشون میگم هر چی مهریه دختر خودتونه 

اهمیت نده.....منم مادرشوهرم اینقدر چرت پرت زیاد میگه که اگه می نشستم پای حرفاش الان ۲تا بچه هام بی مادر بودن....ولش کن بگو آره مادرجان تو که راست میگی...یه لبخند تلخی بزن و رد شو....یه گوش در یه گوشت دروازه.....والا بیکاری می شینی پای حرفش....از کوزه همان تراود که دراوست......زندگی خودت هم خراب میکنه....اصلا اهمیتی نده به حرفاش

خداسر شاهده اون دختره بتیغ بود ولی من همونم میخواستم ماست مالی کنمالان میگه دعامون کرده

بیخیال بابا

دایی من  طلاق گرفت  تو عقد 

انقدر دختره اذیتش کرد که بالاخره داییم ول کرد اما بعدش انقدر واسطه فرستاد که بهش برگرده و داییم قبول نکرد 

اخر مادرم شد بده که اون باعث شد در صورتیکه مادرم دنبال جوش دادن بود 

بعد ازداوج کرد و خداروشکر الان خوبن و بچه داره 

احتمالا طرف فکر کرده برادرت برمیگرده باز الان که ب گوشش خورده میخواد ازدواج کنه پیغام پسغام میفرسته

فعلا امضا ندارم
بیخیال بابادایی من طلاق گرفت تو عقد انقدر دختره اذیتش کرد که بالاخره داییم ول کرد اما بعدش انقدر و ...

یبار برگشت همون نوقع با کلی خواهش و التماس

محمد از همه جا بلاکش کرده بود 

دیگه اخرش تصمیم خودشون بود بخدا

استارتر میدونستی اگه عروستون ۱۰۰ گرم طلا رو میفروخت اکه داداشت شکایتم میکرد قانونا برای خودش بود و می‌تونست برنگردونه؟ 

دختره بتیغ نبود واقعیت از من ناراحت نشی ها ولی همینجا مشخص شد شما هم کم بی تقصیر نبودی چون هم مهریه اش ناچیز بود هم کم‌توقع بود