2777
2789

خواهرشوهرم دخترهمکارشو سارامعرفی کرد واسطه شد برای داداش من محمد

سال ۹۹ بود عقد کردنو۴۰۱ بدون ازدواج طلاق گرفتند چرا چون سارا شرایط ضمن عقد داشت(بعد از عقد گفت)

حق خروج از کشور حضانت فرزند طلاق ۱۳۷۴پرس غذا بین نیازمندان پخش بشه 

ماقبول نکردیم گفتیم مهریه ۵۰ مثقال طلا و ۱۰۰ گرم طلا خرید شده دیگه چیزی اضافه نمیکنیم محمدم قبول نکرد گفت باید قبل عقد میگفتی

خلاصه باکش و قوس وآشتی و قهرفراوون وماحراهای زیاد جداشدن ...طلاق توافقی 

محمد هرچی کادوسرعقد و مناسبتای دیگه  طلا داده بود با گوشی ایفون با هرچی دیگه خریده بود داد بهش ولی ۱۰۰ گرم ک خریده بودو میخواست و ساراهم برگردوند وتموم

الان تازه محمد نشون برده واسه یه دختر قراره عید عقد کنن

پست بعد...

مادرشوهرم امروز اومده بمن میگه مادرسارا گفته که دخترم خیلی محمدو دوست داشت عین نور بود فلان بود ولی ژاله(من)زندگیشونو پاشونده نزاشته بهم برسن

منو میگی اننننقد ناراحت شدم دلم گرفت گفتم به مادرشوهرم اولا بازگوه این حرف از طرف شما واقعا تعجب آوره

دوماسارا هفت پشتش غریبه س ولی من چطوری بازندگی داداشم بازی میکنم منی که تو روی همه وامیستادم از سارادفاع میکردم خودم میرفتم بهترین تجملات و وسایلو براش میبردم .شدم آدم بد

مادرشوهرم ازدشمنی میگه چون بامن مشکل دارن گفتش اخه دعاکرده ممو مادره ناراحت شدم شماهام داره زندگیتون میپاشه بخاطر اونا

گفتم زندگی من اگه به دعای اون میپاشه بذاربپاشه 

حقیقتا فازاین مادرشوهرم من چیه چرا اینجوری منو جزجیگر میکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخاد تورو‌بسوزونه‌تو‌هم‌میگفتی بیا بریم رو به رو کن‌هرکی این‌حرفو‌زده 

بگو هر کی پشت سر من دروغ میگه واگذارش میکنم به خدا 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
میخاد تورو‌بسوزونه‌تو‌هم‌میگفتی بیا بریم رو به رو کن‌هرکی این‌حرفو‌زده بگو هر کی پشت سر من دروغ میگه ...

گعتم من خیلی چیزارو واگذارکردم به خدا اینم روش

ولی خیلی دلم گرفته دق نکنم