2777
2789
جدی🤩🤩خوشحال شدمبور نیستمقدم ...نردبونخب حله پس😁البته ایشالله ۳ ۴ سال دیگه الان زوده تازه ۲۰ سالمه ...

برادر عزیز شما دو مترم باشی چون تو نی نی سایت عضوی کنسلی

تلاش الکی نکن

🦦
دیدگاه دخترای زیر ۲۰:

کاربرمورد‌علاقم🤍

همش‌دلم‌میخواد‌دیدگاهم‌مث‌شما‌باشه>>>

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش تو خیالت راحت خودشون میان سمتت😂😂

مرسی😂فقط

خودش بیاد خودشون نمیخوام😅

یه نفر بیاد دستش درد نکنه😁

حالم بهم میخوره از رابطه های امروزی و اینا اکس مکس یبار داشتم بسه هفت پشت و جد و ابادمه

زیاد بشن اکس ها لاشیگری پشتش میاد

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
کاربرمورد‌علاقم🤍همش‌دلم‌میخواد‌دیدگاهم‌مث‌شما‌باشه>>>

لطف داری عزیزم

من خیلی هم الگوی خوبی نیستم 

ایشالا دیدگاهت بهتر از من باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهشا مردا رو بد جلوه نده مقصر زنا هستند هم جنس هاس خودتون بهتون رحم نمی‌کنندتو محیط کار داریم می‌ب ...

خانم متاهل شاغلم داریم ممکنه پسرا تو محیط کار براش عشوه بیان و اونو از راه به در کنند بلخره زنه شاید دلش تنوع بخواد و مقصر هم جنس های شمان که به شما رحم نمی کنند!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

برادر عزیز شما دو مترم باشی چون تو نی نی سایت عضوی کنسلیتلاش الکی نکن

بهتر😅زیاد علاقه ندارم😂زندگیم خوبه 

باحاله

کنسل شم به حق پنج تن هر دختری که الان میبینم

تا ۵ ۶ سال کنسل باشم نفس راحت بکشم

بعدش هم

بازم خدا صلاح دید که 

کنسل باشم 

باشم

خواست نیمه گمشده بیاره نوکرش هم هستم ولی الان

دقیقا حرف شما ایشالله باشه اصن میمونم تو نینی سایت تا اون موقع کنسل باشم

لطف داری عزیزممن خیلی هم الگوی خوبی نیستم ایشالا دیدگاهت بهتر از من باشه

🥲همش‌بهم‌وایب‌خانومای‌مستقل‌رو‌میدید،که‌جایگاه‌زن‌بودن‌و‌خوب‌میدونن‌و‌براش‌ارزش‌قائلن

موفق‌باشید‌و‌خوشبخت🤍✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دیدگاه دخترای زیر ۲۰:

جدی چرا همه چیز رو به سن ربط میدید😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

برادر عزیز شما دو مترم باشی چون تو نی نی سایت عضوی کنسلیتلاش الکی نکن

و خب جهت اطلاع دومترم حالا گفتم که 😁اره

به همین چیزا نگاه میکنن که تر میزنن تو زندگیشون

حسن کچل هم باشه مشکلی نی فقط اخلاق😂😁

اولین بار که چشم هام رو به دنیا باز کردم والدینم رو دیدم اولین قدمم رو برداشتم اولین کلمه رو گفتم چیزای رنگارنگ دیدم آسمون دیدم خورشید دیدم و...دومین بار که چشمم رو به دنیا باز کردم برای اولین بار رفتن به مدرسه رو تجربه کردم با دوستام تو حیاطمون از صبح تا شب بازی کردم کارتون دیدم روز شماری میکردم که کی باز تابستون میشه برم خونه دایی با دختر دایی بازی کنم وقتی والدینم برام چیز های خوشمزه میخریدن ذوق میکردم تنها آرزویی که داشتم این بود که مثل بچه های دوروبرم تبلت داشته باشم و...سومین بار که چشم هام رو باز کردم دنیا کم کم رنگ و روشو از دست داد همه جا خاکستری و سرد شد اولین تار موی سفید رو توی موهام دیدم با اینکه سنم کمه! برای اولین بار به این فکر افتادم که یه چیزی توی زندگیم درست نیست... دنیا به اون چیزی که تصور میکردم نیست...یه چیزی رو ندارم...ایندفعه باید به خدا میگفتم اون چیز رو بهم بده برعکس دفعه های قبل که آرزو و خواسته‌م رو به مامانم میگفتم.ولی نمیدونم چرا هر چقدر با خدا حرف میزنم به درخواستم توجه نمیکنه؟یا نشونه ای از اینکه درآینده به اون خواسته‌م رسیدم نمیده؟شاید صدام رو نمیشنوه؟! احساس میکنم هر چه قدر دست و پا بزنم وضعیت بدتر میشه و من بیشتر غرق میشم و بدتر اینکه هیچ کس از اون چیز هایی که توی دل و ذهنمه خبر نداره و درکم نمیکنه🙂🖤

خانم متاهل شاغلم داریم ممکنه پسرا تو محیط کار براش عشوه بیان و اونو از راه به در کنند بلخره زنه شاید ...

پسرا زن متاهل برای چشونه؟

اصلا ندیدم 

اکثرا دختر جوون گیر میدن مرد متاهل میانسال

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉