2777
2789
عنوان

چرا خاستگار ندارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنی نداری عزیزم خبحالا اینایی که شوهر کردن خیلی هنره مثلا؟اصلا زمان خاصی داره؟ اینم یه اتفاقه مثل بق ...

ای کاش منم بتونم این دیدگاه رو به دست بیارم 

خیلی دارم عذاب میدم خودم رو 

برو توی اجتماع. اجازه بده که دیده بشی. برو سرکار و کلاس و باشگاه و.... توی جمع باش. انشالله یه ازدوا ...

ببخشید عزیزم میتونم یه سوال بپرسم؟ 

من دانشجو ترم یک پزشکی ام و تو امتحانات به مشکل خوردم 

کلا نمیدونم چیکار کنم هر چی میخونم نمره ام از دوستام کمتر میشه با اینکه رتبه کنکور بهتربوده ولی تو دانشگاه ضعیف عمل میکنم 

چاره چیه؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ببخشید عزیزم میتونم یه سوال بپرسم؟ من دانشجو ترم یک پزشکی ام و تو امتحانات به مشکل خوردم کلا نمیدونم ...

منم ترم یکم😂منم ماه اول گیج بودم طوری که درس نمیخوندم فقط مثل مجسمه‌ی متحرک میرفتم دانشگاه و میومدم ولی از ماه بعدش درس خوندن رو شروع کردم جزوه‌های اساتید و کتاب‌هایی که معرفی کردن و ویس ضبط میکنم تو کلاس و تایم استراحت گوش میدم و سوال میپرسم حتی از دوستم که پرستاری میخونه و به رتبه هم کاری ندارم ... . امتحان‌ها هم خوبه ولی اونی که میخواستم نیست ولی فکرکنم با گذر زمان بهتر بشه چون هنوز تو حال و هوای کنکوری باید مثل دانشجوها درس بخونیم نه مثل کنکوری‌ها . حالا بعضیا زودتر میتونن مثل دانشجوها درس بخونن و با شرایط خودشون رو سازگار کنن

پزشک کوچولو🩺📚