2777
2789
عنوان

تو رو به خدا قسم بیاین عفونت

91 بازدید | 27 پست

خانوما من خیلی عذر میخوام ازتون بخدا مجبور نبودم نمیپرسیدم دستو پام داره ملرزه از ترس گریه ام گرفته همین چن دیقه پیش رفتم دسشویی عذر میخوام ببخشید یه ترشحات سبز کمرنگ جامد که خیلی با ترشحات عادی فرق دارن اصن به عمرم ندیده بودم مثله سرشیر میموندن ولی سبزه کمرنگ تمومی ام نداشت هرچقد میشستم باز میومد زدم نت عفونته فهمیدم مترونیدازول و بیتادین میخوام مصرف کنم تورو به خدا قسم شما تاحالا اینجوری شدین خوب شدین؟ خطرناکه ؟ خوب میشه اصن؟

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

واسه عفونت خدارو قسم نمیخورن که ای بابا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اره چرا انقدر استرس گرفتی یا خدا 🤣🤣 سرخود دارو مصرف نکن اول برو دکتر برات ازمایش کشت بنویسه بعد برات دارو مینویسه یه هفته ای خوب میشی فقط لطفا سر خود دکتر خودت نشو 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی میترسم دستو پام سر شدن دارم سکته میکنم اینجا سرچ زدم یه سریا گفته بودن دو سه سال خوب نشدن دارم سکته میکنم

چاره اش یه دکتره عزیزم . ولی فکر کنم بجز مترونیدازول انتی بیوتیک دیگه ای هم بهت بدن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اره چرا انقدر استرس گرفتی یا خدا 🤣🤣 سرخود دارو مصرف نکن اول برو دکتر برات ازمایش کشت بنویسه بعد بر ...

نمیتونم برم دکتر برم دکتر چی بگم نمیدونم خجالتیم خیلی خیلی بعد دستم بخواد بم بزنه جیغ میزنم احتمالا گریه ام گرفته اینا جواب نیس ینی؟ تو نت زده بود مترونیدازول خوبه اخه

واسه چ چیزای چرتی قسم میدید مگه مادکتریمباید بری دکتر خب

متوجهید دارم سکته میکنم؟ بله میدونم دکتر نیستین سوالمم این بود که تجربه ای درید یا نه قسمم دادم چون خدا میدونه فقط تو چه حالیم الان

چقدر استرس داری.

عفونته دیگه چیزی نیست.

فردا دکتر وقت بگیر چک کنه .

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

نمیتونم برم دکتر برم دکتر چی بگم نمیدونم خجالتیم خیلی خیلی بعد دستم بخواد بم بزنه جیغ میزنم احتمالا ...

برو داروخونه بگو ترشحات پنیری سبز رنگ دارم خودش پماد میده بهت چیز ساده ایه هزار نفر درروز میخرن این پمادارو 

نمیتونم برم دکتر برم دکتر چی بگم نمیدونم خجالتیم خیلی خیلی بعد دستم بخواد بم بزنه جیغ میزنم احتمالا ...

واااااا برو دکتر بگو عفونت گرفتم خیلی وقتا پماد میدن باید علتش مشخص بشه که عفونت ادراریه یا واژینال دکتر زنان معاینه میکنه این ک دیگه ترس نداره

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️