2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 84 پست

اسی یهت قول میدم قبول میشی

مهم نیست چی تو بدترین کنکورم بدی یچیزی قبول میشی

و میری و دیگه بابای لاشیتو نمیبینی

پس نزار فرصتای زندگی ازت گرفته بشه عزیزم لطفا به خودت آسیب نزن

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

نکن عزیزدلم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی ارزش خودتو کشتنو نداره اینو منی میگه ک تا کما رفته

دلم میخواد راحت بشم از دستش دیگه نمیتونم تحمل کنم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

دورت بگردممم،بیا بغلمممممیگذره عزیزممممبیا بغلممم عزیزم،بیا بغلم دختر قوی🫂🎀

نمیتونم دیگه بخدا😭

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی

عزیزم منم مامانم ولم کرد و رفت پیش مادر بزرگم پدر بزرگ بودم بار ها خودکشی کردم با قرص بیفایده بود به ...

میخوام بخورم بمیرم راحت بشم از دستشون

نکن عزیزم 🥲

همششش میگذره 

همه تو زندگی سختی میکشیم مدلای مختلف 

ولی این دنیا کوتاه تر از این حرفاس 

همین الان خودم از هزار طرف تو فشارم 

یکیش اینه که فردا یه امتحان خیلی مهم دارم و هیچیییی ازش نمیدونم حتی از استرس نمیتونم بخونم 

✅🌱

نه تو خیلی با ارزشی اصلا این کار رو نکن عزیزم

:) 

بهم میگه از درد هم بمیری مهم نیستی برام :) باید کنکور بدی

از مشاوران سایت کمک میگیری؟ 

اگه شرایط حاده 123 رو بگیر ❤️

ولی تو ارزشمندترین موجودی هستی که خدا خلق کرده دختر 😊

🍷

نمیتونم دیگه بخدا😭

الهی دورت بگردممم،میدونم چیمیگی،میفهممت قشنگممم،الهی دورت بگردم که انقد ناراحتی

میدونم چقد فشار روته،میدونم چقد سخته لوضاع،اما هنوز کلی جای امید هست،هنوز کلی دلیل برا زندگی کردن هست،میدونم الان حالت بده،اما این حال دائمی نیست قشنگممم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
نه این فکر هارو از خودت دور کن بابات هم یه ادمه نا اگاهه اهمیت نده به حرفایی که درست نیست آینده ارزش ...

حالم ازش بهم میخوره😭😭😭

همش میگه من خوشبختی شما را میخوام ولی الکی میگه همش ترس از ابروشه همش دلش میخواد بقیه بگن افرین تنهایی بچه ها را چه خوب بزرگ کرد

اسی یهت قول میدم قبول میشیمهم نیست چی تو بدترین کنکورم بدی یچیزی قبول میشیو میری و دیگه بابای لاشیتو ...

دو بار کنکور دادم این فقط یه رشته و دانشگاه خاصی مد نظرشه

خودش پنجاه سالشه هیچییییی نشده😭

بدبخت پول دانشگاه ازاد هم نداشت