2777
2789
عنوان

نمیدونم کات کردیم یا قھر

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 34 پست
اگه مقصر بودی و اگه هر سری خودش پیش قدم میشداین بار تو پیام بدهپسراهم دل دارن خب

پسرا 😂پسرا فقط یچیز براشون مهمه تعهد مال زمان قدیم بود نسل هشتاد نود هفتاد اصن بریز دور 

مشکلم از دخترای احساسیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدی ھست خودش پیام بدہ؟اگع کات کردہ چرا فالوم کرد دوبارہ

خب ممکنه اینکارو کرده باشه که بهتون‌ یه جورایی نخ داده باشه که بری بهش پیام بدی

بعدشم

اگه دوسش داری چزا غرورو‌ نمیذاری کنار و خودت بهش پیام بدی؟

خب ببین پسرام احساسات دارن

شاید انتظار داشته باشه یه بارم تو پیش قدم شی

پسرا 😂پسرا فقط یچیز براشون مهمه تعهد مال زمان قدیم بود نسل هشتاد نود هفتاد اصن بریز دور مشکلم از دخ ...

نمیدونم

من ک نمیشناسم پارتنر ایشونو

کلی دارم میگم

همه هم مثل هم نیستن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
آخه مقصر بود

نمیدونم دیگه

فقط من اگه جای شما بودم خودم پیام میدادم 

چون من واقعا تحمل درگیری ذهنی و اینکه منتظر باشمو‌ ندارم

پیش اومده بارها از خودگذشتگی کرده باشم 

با وجود اینکه اون مقصر بوده باشه

که این دو طرفه بوده بین من‌دوس پسرم

نود درصدشون بدرد نمیخورن مردای قدیمو دیگ پیدا نمیکنی از اون مردا ک واقعن مرد بودن غیرت داشتن شریف بو ...

من همچین مردی تو زندگیم دارم🥲

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻