2777
2789
عنوان

نمیدونم کات کردیم یا قھر

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 34 پست
قدرشو بدون مردای قدیم جور همه سختی هاشونو میکشیدن ک اب تو دل زن تکون نخوره مردای الان پرنسسعلی تازه ...

عشق من انقد دغدغه منده‌ ک فکرش نمیده سمت پرنسس بودن

انقد مرد بار اومده ک بشه بهش تکیه کرد

پناه من شده

بعد یه چیزی هم بگم

پسرای مازندرانی معمولا پرنسس نیستن😂😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق من انقد دغدغه منده‌ ک فکرش نمیده سمت پرنسس بودنانقد مرد بار اومده ک بشه بهش تکیه کردپناه من شدهب ...

والا مرد ب این میگن من بابام یادش میره با مامانم قهره 😂😂

من خودم گرگانیم این حرفتو قبول دارم

والا مرد ب این میگن من بابام یادش میره با مامانم قهره 😂😂من خودم گرگانیم این حرفتو قبول دارم

عالیه اصن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻