2777
2789
عنوان

کی قرآن نخونده تا حالا

151 بازدید | 29 پست

قرآن دوست داره مطالعش کنید😁👇

به نام خدا(بخشی از سوره‌ی اسرا)

هرکس راه هدایت یافت تنها به نفع و سعادت خود یافته و هرکه به گمراهی شتافت آن‌هم به زیان خود شتافته و هیچکس بار عمل دیگری را به دوش نگیرد و ما تا رسول نفرستیم و بر خلق اتمام حجت نکنیم هرگز کسی را عذاب نخواهیم کرد.

و ما به هر دو فرقه از دنیا طلبان و آخرت طلبان به لطف خود مدد خواهیم داد که از لطف و عطای پروردگار تو هیچ‌کس محروم نخواهد بود.

هرگز با خدای یکتا شرک و شریک میاور و گرنه نکوهیده و بی‌یار و یاور شوی.(چون تنها یار و یاورِ واقعیِ ما خداونده)

خدا به آنچه در دلهای شماست از خود شما داناتر است اگر همانا در دل اندیشه‌ی صلاح دارید خدا هرکه را با نیت پاک به درگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی بهترین یار خداست؟

خب تنها کسی که ما رو بیش از حد تصور دوست داره خداونده دیگه کسی که خلقمون کرده 

ببین مثلا خداوند میگه بیا سمت من نه برای اینکه من نیازی داشته باشم به عمل خوبت به این دلیل که وقتی به من نزدیک شی شیاطین به تو دسترسی ندارن و من میخوام که تو محافظت بشی از شر بدی ها

منظورم اینه با کسی یعنی نباید دوست شیم؟منظورش چیه

نه این آیه نمیگه با کسی دوست نشیم اتفاقا دوست شدن با کسایی که خدا رو دوست دارن خیلی هم خوبه

اما اینجا میگه کسی رو شریک خدا قرار ندیم چون اگر اینکار رو کنیم از خوبی ها محروم میشیم 

اما شریک یعنی چی؟ خب راحت ترین معنیش همون بت پرستی هست که یک عده ماه و خورشید و بت و ... بجای خدا میپرستن اما شرک معنی های دیگه‌‌ای هم میده مثلا اینکه ما به کسی به غیر از خدا امید ببندیم و فکر کنیم کسی به غیر از خدا ما رو نجات داده؛ این هم شرک محسوب میشه ؛( عکس این روایت رو اگر شد براتون میذارم.)

این آیه که راجع بهش سوال کردید ایه۲۲سوره اسرا هست حالا توصیه میکنم حتما معنیش رو دوباره از رو قران بخونید و تفسیرش رو هم تو نت سرچ کنید و معنی شرک رو هم باز تو نت سرچ کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید 

ببین اگه با کسی درددل کنیم حرفامونو بزنیم چی؟ من چرا وقتی تموم چیزامو مدام میگم برا کسی سنگینی واسم ...

حست کاملا آشناست برام و قبلا تجربش کردم اماچیزی که بهش پی بردم این بود که دیگران هیچکاری از دستشون بر نمیاد تا مشکل من رو حل کنن اگر از مشکلاتم براشون بگم جز اینکه خودم رو تو چشمشون بدبخت جلوه بدم و ته تهش چارتا انرژی منفی برام بفرستن و قضاوتم کنن هیچکاری انجام نمیدن. حتی گاهی از همون حرفام برعلیهم استفاده میکردن

اما راه حل چیه ؟ ببین خداوند خودش شنوای دعای ما هست اما خدا یک نفر رو مسول مشکلات ما و برای رسیدگی به امور ما قرار داده و اون امام زمانه ببین باتوجه به اینکه تا حالا قران نخوندی نمیدونم امام زمان رو میشناسی یا نه اما در هر صورت اون تو رو میشناسه و هر زمان که صداش کنی کاملا بهت گوش میده فقط کافیه هر شب اخر شب صداش کنی و شروع کنی هرچی دلت میخواد بهش بگی اتفاقات روزت رو ، ارزوهات رو، مشکلاتت رو سوالاتت و.... اما حتما باید اینکار رو هرشب انجام بدی ... بعد از گذشتِ دو هفته کاملا تغییر رو احساس میکنی و میفهمی تا حالا چه چیزی داشتی نمیدونستی