2777
2789
عنوان

چجوری با از دست دادن ادمای نزدیک به زندگی ادامه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 53 پست
نمیدونم شاید ولی هر کاری لازم بود انجام بدم دادم از صبر ،، خواهش تا دعا و هزارتا کار اما بازم خدا جو ...

میدونی شاید اگر بود زندگی خوبی نداشتی

همه ی جوانب رو نگاه کنی دیگه شاید کمتر غصه بخوری

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی توی این دوسه سال ی ادمی شدم که خودمم خودمو نمیشناسمب شدت افسرده شدم میدونی دیروز میخواستم بمی ...

منم ازین حالی که تو الان داری عبورکردم واون سالهادلم میخواست که بمیرم وازرنج نبودنشون راحت بشم ولی خب کمکم بعد گذشت زمان حالم خیلی بهتر شدالان ازدواج کردم وبچه دارم و روحیم خیلی بهتره

منم ازین حالی که تو الان داری عبورکردم واون سالهادلم میخواست که بمیرم وازرنج نبودنشون راحت بشم ولی خ ...

اخه میدونی من علاقه ای به هیچکاری ندارم

با هیچی بهم خوش نمیگذره 

حالم بهتر نمیشه

نمیدونم انگار حس شادی توی وجودم ازبین رفته برای همین اینده ای رو تصور نمی‌کنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
باید خودت کمک کنی باید بپذیری ک اون دیگه برنمیگرده و فقط با یادش زندگی کنی چند وقته رفته؟؟؟

داداشم ده ساله

ولی بعد ازاین یکسال من دیگه ادم سابق نمیشم سال بدی بود

منم افسرده بودم ومیگم فقط گذرزمان دوای دردماست توکل به خدا داشته باش گلم

نمیدونم واقعا

اونقدر غرق قرصو فکرای منفی شدم 

دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

واقعا دارم میگذرونم