2777
2789
عنوان

دقت کردین همه جا یه آدم مضخرف پیدا میشه که حالت رو بد کنه❓🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 47 پست
تگش کن

تگش کنه تازه طلبکار هم میشن یه هوچی گری در میارن که نگو

طرف اومده به من میگه به مرد متاهل پیام بده واسم شوهر میخواد پیدا کنه چون به نی نی یار گفتم نفرینم کرد

هرجا تگم میکنه نفرین میکنه ناشناش هرچی باشه فحشم میده

بعد جالبه با کمال پرویی نی نی یار هم تگ کرده بود که تقصیری هم نداره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اینکه حال بد کردن نیست🥲🤣

شوخی می کنم عزیزم..

اینا رو می گم بخندی دلت وا شه از دست اینجور ادما😍😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه حال بد کردن نیست🥲🤣

یه بارم یه اقایی یه تاپیک زد اصلا خودش اف شد 

من و چندتای دیگه موندیم تو تاپیک و داشتیم حرف میزدیم وشوخی میکردیم میخندیدیم 

چشمت روز بد نبینه ریختن تو تاپیک یه عده، اررره ما تاپیک میزنیم نمیاین منتظر یه مرد بودین 

شماها پیک می هستین و فلان 😂😂😂😂

تاپیکو پکوندن 

...
همهههه اینجا دنبال ازدواجن هی تاپیک میزنن خواستگار ندارم ،شوهر میخوام😂

واقعا 

یه چیز عجیبتر بگم

اینجا همه مخالف اینن که با مرد متاهل وارد رابطه بشی

همه مخالف همه جنسشونو خراب کنن

همه مخالف کودک همسرین 

همه قد بالای ۱۷۰

پس این همههههههه که ما اطرافمون میبینیم چین😬

کاربری برای دونفره!
قربونت برم من مهربون🥰😍

خدا نکنهه😍

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چفد پررو بوده این دیگه

خیلی

میگم مریض اینجا دور از جون بغضیا زیاده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

وااا چقد بیشخصیتن چرا پاک نمیکنی اون تاپیکارو؟؟ ببین بعضی وقتا ادم از سر ناراحتی غصه یا هرچی میاد یه ...

جالب اینه اصلا مسائل شخصیم نیست  

چندبار درخواست دادم تاپیکامو حذف کنن توجهی نکردن. الان نمیدونم کجا دوباره بگم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دقیقااا

بعضیا بیشعورن، بیشعور

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡