2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم کسی هس تجربه آزمون وکالت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست
اول روحیه است.. تاکید می کنم در این سال که برا آزمون آماده میشی اول باید به خودت قول بدی روحیه اتو ح ...

دنبال اخبار کلا نرو. هم اخبار روز هم علی الخصوص اخبار وکالت. با آدم های منفی و بد بین که ممکنه وکیل یا استاد دانشگاهم باشه صحبت نکن. در هر رشته ای به حرف افراد موفق اون رشته  گوش بده. وکالت الان عالیه در آینده هم عالی تر میشه. به هدفت بچسب و ول نکن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی موفقیت دارم. منابع ات خوبه. اگه می خای واقعا مدنی و عالی بشی یک دوره کتاب اساتید بخون با نظم ک ...

سپاس از راهنمایی بسیار خوبتون 💕💕

پس نهایت تا 3 درس باید تو برنامه باشه 

من ۵ درس گذاشتم 😐 اصلا اجرا نمیشد ناامید میشدم از خودم .. 

خیلی کمالگرام همین خیلی بهم لطمه زده 

بار دومه دارم میخونم البته سال قبل مطالعه درست نداشتم 

سه روز مونده به آزمون قوانین خاص مدنی خوندم 25 زدم فقط 😞

کیفری هم فقط ماده 217 تا حدود 400, 33 درصد 

اساسی هم 41 ، بقیه چون مطالعه نداشتم اصلا خوب نبود 

خیلییی باید بخونم اصلا منبع هایی که گرفتمو نخوندم خیلی ناامیدم میترسم نشه 😭 همش حسرت میخورم چرا خوب نخوندم .. وسط مطالعه گریه میکنم خیلی حالم بده  همش میگم اگه نشه چی 

اول روحیه است.. تاکید می کنم در این سال که برا آزمون آماده میشی اول باید به خودت قول بدی روحیه اتو ح ...

چشم حتما 🙏🙏🌹🌹🌹🌹 

بله فقط یک منبع برای هر درس دارم 

مرور زیاد پس خیلی مهمه 

دنبال اخبار کلا نرو. هم اخبار روز هم علی الخصوص اخبار وکالت. با آدم های منفی و بد بین که ممکنه وکیل ...

با عشق و شور و علاقه درس بخون هر روز کتاباتو بغل کن بهشون عشق بده زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت. بگو نفر اول آزمون میشم و تلاش کن. جزا و کیفری فقط غفوری بخون. مهم اینه که هر روز بهتر از روز گذشته بشی تو کیفیت وساعت مطالعه. و با خودت رقابت کن. هر روز ساعات مطالعه اتو ثبت کن. هر هفته جمع بزن. مثلا هفته اول30 ساعا دوم 32 ساعت... هر هفته بهبود ببخش. 

سپاس از راهنمایی بسیار خوبتون 💕💕پس نهایت تا 3 درس باید تو برنامه باشه من ۵ درس گذاشتم 😐 اصلا اجرا ...

خوب زدی. با این درصدا قبول نشدی؟ حتما 404 قبولی البته به حول و قوه ی الهی

با عشق و شور و علاقه درس بخون هر روز کتاباتو بغل کن بهشون عشق بده زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت. ب ...

چقدر بهم انگیزه و امید دادید نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم 🥺🙏💖 

بله جزا و کیفری منبعم غفوری هست 

درسته من مشکلم ،ضعفم ،اراده سستمه و سفت و محکم نمیخونم باید خودمو اصلاح کنم 

سپاس از راهنمایی بسیار خوبتون 💕💕پس نهایت تا 3 درس باید تو برنامه باشه من ۵ درس گذاشتم 😐 اصلا اجرا ...

برنامه رحیمی پیش برو خودش رتبه برتر بوده پی دی اف با دقت بخونی جواب خیلی از سوالات داده

این برنامم حدود یه تومن یا بیشتر پولشه

لازم نبود بخری کانال گذاشته بود رایگان فرستادم برات

چشم حتما 🙏🙏🌹🌹🌹🌹 بله فقط یک منبع برای هر درس دارم مرور زیاد پس خیلی مهمه

کلید فقط تمرین و تکراره. اینو از ذهنت بیرون کن که حتما باید همه ی منابع رو فول باشم این به قول شما از کمال گرایی می آد. اونقدر گسترده است که نمی شه همه اشو رسید از طرفی خبر خوش اینه کمی به منابع مسلط بشی  قدرت استدلال پیدا میکنی و تقریبا به بیشتر سوالا و منابع می تونی جواب بدی. تست خیلی مهمه زیاد کار کن. ا. د. م. عمروانی و ساده ساز عالی عالیه. ببین هیچ کس که بار اول قبول نمیشه اکثرا باز دهم. هفتم قبول میشن. 

خوب زدی. با این درصدا قبول نشدی؟ حتما 404 قبولی البته به حول و قوه ی الهی

نه چونکه بقیه خوب نبودم جز این ۳ تا 

مثلا آدم ۰ تجارت همینطور و اصول ۱۱ درصد همش میگم چرا مثلا نخوندم خودمو سرزنش میکنم 😭 من حتی یک ماه هم درست نخوندم 

الان واقعا برام تجربه شد برام این بارو دیگه درست میخونم ان شاالله.. 

نمیدونم چرا جدی نمیگرفتم چون همون سال تازه فارغ التحصیل شدم اصلا نمیدونم چم بود الکی فقط وقت میگذروندم.. از بیکاری خستم همش احساس تنبل بودن دارم 

شما درست میگید اول باید روحیمو اوکی کنم ..

کلید فقط تمرین و تکراره. اینو از ذهنت بیرون کن که حتما باید همه ی منابع رو فول باشم این به قول شما ا ...

بله حق با شماست 🙏🌻برای آدم هم منبع توکلی و تست عمروانی فقط دارم و کتاب سریع خوان آدم سید جعفری

چقدر بهم انگیزه و امید دادید نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم 🥺🙏💖 بله جزا و کیفری منبعم غفوری هست درست ...

خواهش میکنم. تشکر لازم نیست من سالها قبل این راهو رفتم. کاملا درکت میکنم. چقدر سخته. ادک ساده ساز کلانتری هم خوبه. ببین هر لحظه به هدفت فکر کنی انگیزه پیدا میکنی. به خودت بگو من که این راهو باید برم یا الان یه 10 سال دیگه پس امسال به خودت بگو حتما قبول میشم و قبول شو. هر چی به ضمیر ناخود آگاه بگی اون طور. میشه. بگی من تنبلم سستم. منی دونم شاید قبول بشم شاید نه. با این صحبتا قطعا کسی موفق نمیشه. محکم به خودت بگو حداکثر تلاشمو میکنم و تلاش کن و موفق میشم اینو هر روز شب موقع خواب و روز موقع بیداری تکرار کن بعد روزتو شروع کن.