2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم کسی هس تجربه آزمون وکالت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست
نه چونکه بقیه خوب نبودم جز این ۳ تا مثلا آدم ۰ تجارت همینطور و اصول ۱۱ درصد همش میگم چرا مثلا نخوندم ...

اصول مهم نیست. ا. د م. خیلی مهمه اینو 30 زده بودی قبول میشدی. حالا ملامت فایده نداره و سنتم کمه. خوب من ندیدم کسی سال اولی قبول شه. ولی امسال قبول میشی. مطمئنم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه بدین این سوالو اینجا جواب ندم. 401. کانون وکلا قبول شدم ولی در یک منصب دیگه مشغولم

ببین وکالت خیلی خوبه. امروز یک خانم وکیل اومده بود پیشم این ماه 40 تا پرونده طلاق داشت از هر کدوم 40 م حق الوکاله گرفته بود. تو یک ماه 1 ملییارو ششصد میلیون درآمد. ببین اینو گفتم حواستو جمع کنی به درسات و روحیتو حفظ کنی و بدونی در چه راهی قدم گذاشتی. وکالت شغلی مقدسه 24 بار در قرآن اومده و ارزش اجتماعی بالایی داره چون با جان و مال و ناموس مردم سر و کار داری. 

اجازه بدین این سوالو اینجا جواب ندم. 401. کانون وکلا قبول شدم ولی در یک منصب دیگه مشغولم

در هر صورت خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما و خداروشکر که شما تو تاپیکی که زدم حضور داشتین😍 🙏💕و واقعا راهنماییتون برای من بسیار کمک کننده و طلایی هست خیلی چیزا یاد گرفتم و حتما بهشون عمل میکنم 

برای شما دوست عزیزم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم 

من تمام تلاشمو میکنم اگه به امید خدا قبول شدم سال آینده حتما بهتون میگم .. من هیچ وقت آدمایی که تو زندگیم کمکم میکنن رو فراموش نمیکنم حتی اگه نشناسمشون .. 🙏

بی نهایت ممنونم  که وقت گذاشتید 💕💕💕🌻🌻🌻🌻

ببین وکالت خیلی خوبه. امروز یک خانم وکیل اومده بود پیشم این ماه 40 تا پرونده طلاق داشت از هر کدوم 40 ...

واقعااا  چقدر عالی من از همین لحظه تمام تلاشمو میکنم من بدستش میارم 😍 و واقعا هم به وکالت علاقه دارم

در هر صورت خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما و خداروشکر که شما تو تاپیکی که زدم حضور داشتین😍 🙏💕و ...

من هم از شما تشکر میکنم و خوشحال شدم با هم صحبتی با شما. ان شاالله موفق میشین به دلم افتاده. برای شما دعا میکنم در راهتون استوار و ثابت قدم باشین منم یک  مدت محدود اینجا هستم و نذر کردم اینجا تا جایی که بتونم به سوالای حقوقی تا جایی که دانش اند کم جواب میده جواب بدم با اینکه مشغله کاریم خیلی زیاده. ارزوی توفیق  و موفقیت دارم. 

واقعااا چقدر عالی من از همین لحظه تمام تلاشمو میکنم من بدستش میارم 😍 و واقعا هم به وکالت علاقه دار ...

ان شاالله. با تلاش و استمرار موفق میشین. 

من هم از شما تشکر میکنم و خوشحال شدم با هم صحبتی با شما. ان شاالله موفق میشین به دلم افتاده. برای شم ...

اجرتون با خدا 🙏🌷🌷🌷🌷💕

سپاس دوست عزیزم ان شاالله که همیشه شاد و سلامت باشید 🌿🌹🌻