2777
2789
تکنیسین اتاق عمل🤮

چرااا

دوست‌نداری شغلتو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد خوبه تروماهای بچگیتون جبران واسه بچه خودتون میکنید و چقد بهتره چشم های بچتون میخونید به عنوان ...

ولی خاک تو سرمه گاهی که خیلی شیطونی میکنه میزنمش 

بعدش میشینم گریه میکنم یه شب خیلی اذیتم کرد زدمش اونشب اصلا نتونستم بخوابم 

ولی خاک تو سرمه گاهی که خیلی شیطونی میکنه میزنمش بعدش میشینم گریه میکنم یه شب خیلی اذیتم کرد زدمش او ...

مادرا همینن خواهر منم سر بچش داد میزنه شب خواب میره میگه فردا دگ  دعواش نمیکنم😂😂😂مادری همینه مگ چند بار مادر بودی قبلش ازمون خطاست دعوا لازمه گاهی ولی زدن اصلا

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

دوس دارم شیفت زیادی میدم متاسفانه خاب برام ارزوست😊

وای اره واقعا سختههه   مخصوصا اینکه هر سری یه شیفت متغییر میرید

میشه من یه سوال ازتون بپرسم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نمیدونم چند وقتی خوب نیستم خیلی تنبل شدم و خب الان توی موقعیتهای مهمی هستم نباید جا بزنم فردا هم امت ...

نه جا نزن تمام تلاشت کن واسه موفقیتت

نمیدونم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

مادرا همینن خواهر منم سر بچش داد میزنه شب خواب میره میگه فردا دگ دعواش نمیکنم😂😂😂مادری همینه مگ چ ...

بخدا خیلی شری خیلی بزرگ تر از سنش حرف میزنه گاهی چیزایی میگه من از خجالتی اب میشم چندبار به مهمونام بی احترامی کرد من اب شدم بخدا ندونستم چی بگم

عزیزم امید وارم خوب باشی

فدات>>

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بخدا خیلی شری خیلی بزرگ تر از سنش حرف میزنه گاهی چیزایی میگه من از خجالتی اب میشم چندبار به مهمونام ...

ای جونم من بچه شر دوست دارم بکنه اونم داره بچگی میکنه