2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفته به مادرشوهرم گفته مامانم لباس خریده برام ولی گفته به مامان جون نگی درحالی که من بخدا اصلا همچین ...

😂😂😂یا خدا حالا بیا درستش کن

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

😂😂😂یا خدا حالا بیا درستش کن

این درست بشو نیست تو هزار بار بگو قربونت برم تو بگو دوستت ندارم بگو. قهر میکنم اون کار خودش میکنه😂😂

خواهرم اینا شب دعوت بودن خونه امون خیلی شیطونی میکرد خواهرم گفت مامانیت گفته اگه شیطونی کنی من نمیام خونه اتون میرم خونه داییت دعوتی گفت خوب بگو. بره کی گفته بیاد 😕

من ویار وتهوع های حاملگی پدرمو دراورده خوب نیستن این روزام اصلا

اخ ویار بده خیلی خیلی خواهر من تا ۷ ماهگی ویار داشت😑

رفته به مادرشوهرم گفته مامانم لباس خریده برام ولی گفته به مامان جون نگی درحالی که من بخدا اصلا همچین ...

توی اون پست نشد اسال کنم 

من قربونش میشم اخر سر خواهرت کیف کرده با جوابش حتما

اخ ویار بده خیلی خیلی خواهر من تا ۷ ماهگی ویار داشت😑

لعنت بهش ،زندگی نمیذاره واسه ادم الان دلم یه لیوان اب خنک میخواد که بخورم وبمونه ولی.... .ادم ارزوی یه لیوان اب داشته باشه اخه 

لعنت بهش ،زندگی نمیذاره واسه ادم الان دلم یه لیوان اب خنک میخواد که بخورم وبمونه ولی.... .ادم ارزوی ...

اخ دردات به جونم تموم میشه عزبز جونی نینیت میگیری بغلت 

فدات عزیزم اینم همون لوس کرده الانم حامله است گفتم منم تلافی درمیارم بزار بچه ات دنیا بیاد

😂😂😂😂اره یادش بده بره فحش بده مادر شوهر خواهرت منم اینکار با بچه خواهرم میکنم میگم برو فلان چیو به مامان جونی بگو

اخ دردات به جونم تموم میشه عزبز جونی نینیت میگیری بغلت

بخدا هرروزش اندازه یه هفته طولانیه دیگه بدنم کم اورده همش تو فکرمه اینجا همه میگن دعا‌کنید حامله شم از این روزای وحشتناکش خبردارن یا نه ،ناشکری نمیکنم خدایا انشالله به خیر بگذره ولی زودم بگذره 

بخدا هرروزش اندازه یه هفته طولانیه دیگه بدنم کم اورده همش تو فکرمه اینجا همه میگن دعا‌کنید حامله شم ...

ایشالله😘😘😘😘