2777
2789
عنوان

بچه ها عکس موهامو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست
دیگه موی ندارم تراشیدم باکمینه مث سربازا شدم خاهرم حنام میزنم امروز داروگرفتم ازدکترم بزنم ازامشب بل ...

ینی ازکراتبنه اینجور شدی من میخواستم احیا کنم ترسیدم‌که

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ینی ازکراتبنه اینجور شدی من میخواستم احیا کنم ترسیدم‌که

ببین هیچ کاری نکن کراتین کارش خوب بنود من ۱۰سال پیش انجام دادم خیلی خوب بود بعدش دیگه کارشون تقلبی شد همه دیگه بخلطر پول کاراشوافتضاح شده بیخیال همچی اگه نمیخای زنگ کنی همیشه حنابزار و گل سرشور بجای نرم کننده بزن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهاتو با روغن آرگان ماساژ بده هملسه قبل خواب بباف برای صاف شدن اتو‌مو سشوار نکش دوباره خوب میشن

روغن نارگیل میزنم نرم میشه اما جلو‌موعام وزه کلافم کرده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ببین هیچ کاری نکن کراتین کارش خوب بنود من ۱۰سال پیش انجام دادم خیلی خوب بود بعدش دیگه کارشون تقلبی ش ...

ینی من هرچی میزنم موعام بدتر میشه هرسالم فرتر نمیدونم چه سریه چرا فر میشه من موعام لخت بود

ینی من هرچی میزنم موعام بدتر میشه هرسالم فرتر نمیدونم چه سریه چرا فر میشه من موعام لخت بود

کراتین کردی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

کراتین کردی

ن قراربود انجام بدم ولی ازریزش میترسم

ن قراربود انجام بدم ولی ازریزش میترسم

نکن فرباشه بهتره تاکچل بهش رسیدگی کن روغن ارگان بخر 

نکن فرباشه بهتره تاکچل بهش رسیدگی کن روغن ارگان بخر

چجوری همه تو اینستا کراتینه میکنن و پر و فشنگه ☹️