2777
2789
عنوان

بچه ها عکس موهامو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست
بفرما قلبم

مرسی‌ گل 

ماشاالله خانومی به موهات، منم موهام تا سه سانت پایین باسنم هست ولی من موی کوتاه دوست دارم متاسفانه مامان خانوم نمیذارن کوتاه کنم ، 🥴

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم عکسشو دوباره کلن موها هرساله دوازده تا پانزده سانت رشد می‌کنه اگ اصلا رشد نمیکنه پیش دکتر برو ...

من ازبچگی کلا موهام رشد ندلشت هیچی ام کم ندارم ازویتامین و اینا اصن کنده رشدش اه وز و فر هم هس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
مرسی‌ گل ماشاالله خانومی به موهات، منم موهام تا سه سانت پایین باسنم هست ولی من موی کوتاه دوست دارم م ...

وای خوشبحالت تا باستن رسیده از من تا پایین ارنجمه راست میگه کوتاه نکن حیفه منم خیلی مو کوتاه دوست دارم ب چهرمم‌کوتته میاد ولی خب حیفه

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من ازبچگی کلا موهام رشد ندلشت هیچی ام کم ندارم ازویتامین و اینا اصن کنده رشدش اه وز و فر هم هس

موهای فر رشد دارن ولی اصلن نشون داده نمیشه بقیع متوجه رشدش میشن خود آدم فکر می‌کنه رشد ندارن 

وای خوشبحالت تا باستن رسیده از من تا پایین ارنجمه راست میگه کوتاه نکن حیفه منم خیلی مو کوتاه دوست دا ...

اره من از ۶ سالگیم ب بعد اصلا کوتاه نکردم یکم هم بور هست موهام مامانم خیلی دوستشون دارع، ولی من قسم خوردم با خودم بعد عروسی موهام تا شونه کوتاه کنم عاشق موی کوتام

وای من عاشق موهای فر هستم🥲 همیشه میبافم فر شن🥲 دیگه کراتین نکن حیفه موهاته

دیگه موی ندارم تراشیدم باکمینه مث سربازا شدم خاهرم حنام میزنم امروز داروگرفتم ازدکترم بزنم ازامشب بلکه ریزشم کمتربشه خیلی نارتحتم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اره من از ۶ سالگیم ب بعد اصلا کوتاه نکردم یکم هم بور هست موهام مامانم خیلی دوستشون دارع، ولی من قسم ...

بگردممم 🥹♥️ ان شاءالله همیشه موهای سالم و درخشانی داشته باشی من اولین بارمه گذاشتم بلند شده بچگیام کلن موهام پسرونه بود😂

موهای فر رشد دارن ولی اصلن نشون داده نمیشه بقیع متوجه رشدش میشن خود آدم فکر می‌کنه رشد ندارن

همه میگن ولی اخه زود م‌خوره میگیره خیلی بلند شده تا گودی کمرم اونم بعد چن سال ولی موخوره گرفت تا سرشونه هام زدم😭الانم هردوماه نوک گیری میکنم اینجوری همش کوتاهه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دیگه موی ندارم تراشیدم باکمینه مث سربازا شدم خاهرم حنام میزنم امروز داروگرفتم ازدکترم بزنم ازامشب بل ...

ایشالا که موهات سلامتشونو ب دست بیارن ممکنه ب خاطر بارداری یا کم کاری تیرویید ریزش باشه ولی استرسو دور کن خوابتو تنظیم کن مطمعن باش دوباره بلند میشن🥲❤️

بگردممم 🥹♥️ ان شاءالله همیشه موهای سالم و درخشانی داشته باشی من اولین بارمه گذاشتم بلند شده بچگیام ...

فدات 

موهای شما واقعا زیبا بود ❤️🌹

همه میگن ولی اخه زود م‌خوره میگیره خیلی بلند شده تا گودی کمرم اونم بعد چن سال ولی موخوره گرفت تا سرش ...

موهاتو با روغن آرگان ماساژ بده هملسه قبل خواب بباف برای صاف شدن اتو‌مو سشوار نکش دوباره خوب میشن

ایشالا که موهات سلامتشونو ب دست بیارن ممکنه ب خاطر بارداری یا کم کاری تیرویید ریزش باشه ولی استرسو د ...

من بچه دارنمیشم استرسم بشدت زیاده ولی کراتین کارم نابودکردموامو من اینجوری نداشتم ریزش ممنونم ازدعای قشنگت گلم الهی امین 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!