2777
2789
عنوان

خیلی از معلما فقط دنبال پولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 100 پست

معلم مدرسه دخترم فقط عاشق جشن گرفتنه،فقط میگه سه شنبه ها خیرات واحساس برای سلامتی امام زمان بیارید،روز دانش اموز خوب تدارک ببننن نماینده های کلاس،برای شب چله،برای روز مادر،حالا این ماهم روز پدر ،در کل هرسری پی وی پیام میده

پول جشن فلان رو بزنید 

ولی مشق ها رو چک نمیکنه،کلا با تکالیف کارنداره اعتراضم کردیم فایده نداشت 

عدم تمرکز باید بره پیش کاردرمان با همون دو سه جلسه درست میشهمن اگر بجه هام معلم خصوصی لازم داشتن هرگ ...

من ۹۰ درصد بچه های ضعیفم با ۲ جلسه خصوصی نمره ی عالی میگیرن

عزیزم الان در هرکلاس ۴۰ درصد عدم تمرکز دارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه ادم توی این تاپیک و تاپیکای دیگه که دارن مینالن از معلما همهههه شون دروغ میگن و الکی میگن؟!

نه عزیز من من میگم همه جا آدم خوب بد هست ولی این درست نیست بگیم همه کسایی که شغل فلان دارن بدن 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
دیگه معلمی که با نماز جمعه و راهپیمایی رفتن انتخاب بشه بیشتر از این نمیشه ازش انتطار داشت

😂😂😂😂فقط این کامنت 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
دیگه معلمی که با نماز جمعه و راهپیمایی رفتن انتخاب بشه بیشتر از این نمیشه ازش انتطار داشت

همین 

دختر دایی م  رفته مصاحبه فرهنگیان 

گفته روزی چند بار صورتتو میخوری گفته  یه بار میگه 

مگه نماز نمیخونی و وضو نمیگیری چرا یه بار؟؟

به خاطر همین مسائل دینی رد شده

رتبه هم خوب بود اخه

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
همین دختر دایی م رفته مصاحبه فرهنگیان گفته روزی چند بار صورتتو میخوری گفته یه بار میگه مگه نماز ن ...

داداش منم قبول شد گفت میخوام ثابت کنم که فقط رتبه علمیش رو دارم برا مصاحبه با ماشین زانتیا سیاه سیستم دار رفت همشون رو دست انداخت اومد😂

‌ ‌به حس ششمم از  

من ۹۰ درصد بچه های ضعیفم با ۲ جلسه خصوصی نمره ی عالی میگیرنعزیزم الان در هرکلاس ۴۰ درصد عدم تمرکز دا ...

به دو جلسه خصوصی چی قراره یاد بگیرن؟ این همه درس ریاضی این همه فارسی فقط برای کلاس اول!

حالا معلم دختر من از روی  اشتباه های دیکته بچه ها میگه ایرادشوم چیه. اگر اموزش باشه به مادرا توضیح میده ک چطور تکرار و تمرین کنن اگر عدم تمرکز و دقت و .. باشه راهکار میده در نهایت ادامه دار باشه میگه کاردرمان برید

دیگه با دنیای امروز و اینهمهه کانال و برنامه و کناب و مادرهای باسواد و... بچه مشکل اموزش نباید داشته باشه

داداش منم قبول شد گفت میخوام ثابت کنم که فقط رتبه علمیش رو دارم برا مصاحبه با ماشین زانتیا سیاه سیست ...

کار خوبه رو اون کرده مطمئنم تا فیها خالدونشون  و سوزونده با این کارش 🤣🤣

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
معلم مدرسه دخترم فقط عاشق جشن گرفتنه،فقط میگه سه شنبه ها خیرات واحساس برای سلامتی امام زمان بیارید،ر ...

عزیزم جشن دست معلم نیست از بالا از معلم میخوان

والا من اگه دست خودم بود هیچ جشنی نمیگرفتم فقط باعث اتلاف وقت میشه هر روزی که جشنه ۲ یا ۳ زنگ هدر میره و اینکه کلی داستان سر پول دادن اولیا است که آخرشم نمیدن 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷