2777
2789

ببین باید ببینی چند میله اگر خیلی بزرگ باشه که اون دفع نمی‌شه باید بری سنگ شکن ولی اگر کوچیک باشه جو پوست نکنده رو از عطاری بخر ولی زیاد نخر یه چند روز پشت سرم مثل چایی دم کن بخور روزی سه تا لیوان تاثیر داره اگر تونستی هندونه پیدا کنی هندونه رو با همه مخلفاتش و پوستشو همه چیزش خورد بکن بریز توی یه قابلمه بپز بعد کامل میکسش کن از صافی رد کن و بخور اینم اثر داره و آبجوی بدون طعم لستر مالت بخر بخور و یه جایی رو پیدا کن که پله خیلی زیادی داشته باشه با سرعت چندین دفعه برو بالا و بیا پایین سنگت تکون می‌خوره و میفته... برات تایمی هم که درد شدید می‌گیری فقط شیاف دیکلوفناک سدیم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین باید ببینی چند میله اگر خیلی بزرگ باشه که اون دفع نمی‌شه باید بری سنگ شکن ولی اگر کوچیک باشه جو ...

اگه از کلیه بیاد پایین کجا درد میگیرع؟

من الان ناحیه ادراریم تیر میکشه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اگه از کلیه بیاد پایین کجا درد میگیرع؟من الان ناحیه ادراریم تیر میکشه

ببین من وقتی از کلیم تکون خورد یک درد فوق العاده وحشتناکی رو تجربه کردم و حالت تهواهای خیلی شدید که مجبور شدم برم بیمارستان بهم سرم و اینا بزنن ولی وقتی افتاد و رفت انقدری که کوچیک بود من واقعاً متوجه نشده بودم اصلاً البته اینم بگم من تا ۱۰ روز روزی یه دونه شیاف دیکلوفناک همون اول صبح که بیدار می‌شدم استفاده می‌کردم بعد همه این چیزایی که برای سنگ کلیه خوب بود که دفعش بکنه می‌خوردم و شروع می‌کردم از پله بالا پایین رفتن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین من وقتی از کلیم تکون خورد یک درد فوق العاده وحشتناکی رو تجربه کردم و حالت تهواهای خیلی شدید که ...

من تکرر ادرار و درد ناحیه ادراری دارم

نمیدونم سنک داشتم تکون خورده یا عفونته

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من تکرر ادرار و درد ناحیه ادراری دارمنمیدونم سنک داشتم تکون خورده یا عفونته

ببین باید بری دکتر و بعدش سونوگرافی کنی وگرنه اصلاً مشخص نمی‌شه ببین اگر احساس می‌کنی سنگ کلیه داری خیلی زود برو چون خدایی نکرده این سنگ‌ها هی زیاد میشن هی زیاد میشن به همدیگه می‌چسبن و اون وقت دیگه هیچ راهی جز عمل نداری ولی اگه الان کوچک و ریز باشن حالت شن یا ماسه یا گرد و غبار باشند یه دارو بهت میده خیلی راحت دفعش می‌کنی

سلام من داشتم چند هفته عذابم میداد یه هندونه بگیر بشور با همون پوست بزار تو قابلمه بجوشه وقتی یکم نرم شد با همون پوست بنداز مخلوط کن آبکی میشه همونو بخور اصلا طعم بدی نداره انگار همون هندونه است مال من فرداش افتاد

(سالم و تندرست باشی🌱)

قطره سنگ کل فعالیت بپر بالا کردن آب خوردن زیاد عرق خارشتر  ،بری دکترم دارو میدن اونم تاثیرش بهتره ،ولی تا 5 میل راحت دفع میشه بالای 5 میل سخته

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍