2777
2789
عنوان

رروم نمیشه واقعا😑💔

74 بازدید | 9 پست

سلام 

یکی از رفیقام هست که خیلی ماهِ تا حالا برام خیلییی خوب بوده هرچی بگم کم گفتم.و خداروشکر وضعیت مالی اوکی ای هم. داره ولی هر مناسبت یا بی مناسبتی بوده برام کلی خرج کرده چندین ملیون 

چندین ساله دوستیم و من تا بحال هیچچ چیزی براش نخریدم چون نداشتم واقعاً و فکر میکردم شاید ی چیز کوووچیک زشت باشه 

بعدش الان میگم برای بار اول میخام یچیز بهش  بدم روم نمیشه واقعا یچیز کوچیک بدم چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

اگه بخام اندازه اون بدم لاقل باید ی طلای سنگین وزن بدم

بنظرتون درحد یکی دو ملیون چی میتونم بخرم که اوکی باشه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ست خوشگل دیدم از بچه های نی نی سایت که ی ست چرم دلبر داره دلم برد بذار آیدیش بدم خودمم میخوام برای ...

بده عزیزم 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اگه نخواستی هم دانژه رو سرچ کن محصولات قشنگی داره طلا هست با رزین و سنگ طبیعی

باشه 

maede._.leatherاین آیدی پیج اینستاشه سرچ کن ی ست چرم رنگ زرشکیه فکر کنم هستمن عاشق اون شدم

عزیزم اینستا ندارم

یه دونه نقطه الکی بفرست بعد بزن رو سه نقطه ویرایش تو ویرایش پیام عکس بفرست میاد

عزیزم اینستا ندارمیه دونه نقطه الکی بفرست بعد بزن رو سه نقطه ویرایش تو ویرایش پیام عکس بفرست میاد

اینستا نداری که نمیتونی سفارش بدی

تو خود اینترنت بزن دانژه میاد بالا سایتش

یا سرچ کن ساعت اسکمی تا دوتومن هردوش چیزای خوب برای کادو دارن