2777
2789
عنوان

علت طلاق من

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایلت کافی نیست دلایلت زیاااااادی کافیییی شدهاونو باید سنگسار کنن مرتیکه ی عوضی رو(ببخش عصبی شدم ب ...

هیچی به اسمش نیس مهریه بگیرم... فقط به خطر حرف مردم موندم تو این زندگی کوفتی که نگن دوبار طلاق گرفت و... 😭😭😭 خیلی از خدا خواستم یکی از دوتامون بمیریم این زندگی تموم شه اما به طلاق ختم نشه اما نشد... 

آره مهریه و نفقه گذاشتم اجرا ببینم چی میشه یه پسر دارم

چرا تحقیق نکردی باید بین نامزدی و عقد ۳ ماهی باشه تا خوب همدیگر بشناسید بی آن که بدونی دل زدی به دریا فورا ازدواج کردی این شخص از ریشه همین بوده بی تفاوت و بی درک باید وقتی فهمیدی که اهل مواد هست فورا اقدام میکردی خدا رحمت کرده کسی که شیشه مصرف داره دیگه اون خودش نیست و افراد اطرافش طوری دیگه مبینه. بازم خدارا شکر جانت خودتو نجات دادی تا به زندگی آزار دهنده

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
چون قصد طلاق نداشتم اصلا تا وقتی که مادرش و خواهرش بهم گفتن نمیخوای برو یا تو راه پله گفتن تا آخرش ه ...

روزی ده هزار بار خدارو شکر کن بابت نعمت بزرگ ک خانواده حمایتگر داری.نمیدونم خانوادت پولدارن یا نه.ولی اینکه شمارو برا طلاق دوم با بچه قبولت میکنن تازه گفتی سرکار هم نمیتونی بری فعلا

هیچی به اسمش نیس مهریه بگیرم... فقط به خطر حرف مردم موندم تو این زندگی کوفتی که نگن دوبار طلاق گرفت ...

نه حرف مردم برات مهم نباشه

مگه چقد قراره عمر کنیم ک ب حرف مردم گوش کنیم؟

برو زندگیتو از اول بساز مردمو ولش.

اره مهریتو تلاش کن بگیر

خداحفظ کنه پسرتو انشالا ک ب یه جای خوب میرسه در اینده و کمبود پدرو تو زندپیش هررررگز احساس نکنه😞

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

خانوادت میدونن کتک میخوری و حمایتت نمیکنن؟

از ترسم نمیگم ک سرکوفت نزنن.با شناختی ک دارم میگن بشین زندگیتو بکن ب ما چ.چند روز پیش توی سرما رفتم خونشون گفتم سرده دو تا پتو بده شب روم بکشم.مامانم دوتا پتو نداد با اینکه دنیای رخت خواب داره.ب فکر خرید خونه چندمی برا خودشون هستن.یه جهاز ب من نداد 

آره خدا کنه پسرم آینده خوبی داشته باشه

انشالا عزیزم ب خدا امید داشته باش و سعی کن تربیتت درست باشه و حتی برای تربیتت از مشاور کمک بخواه ک خدایی نکرده سیگاری و... نشه خدااایی نکرده

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)