2777
2789
عنوان

علت طلاق من

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 56 پست
زیادم هست دلایل اما عزیز من شرایطت بسیار بسیار سخته چون ازدواج دومت هست مامان من روانشناسی خوندهحتی ...

چرا پشیمونی اگ خانوادت حمایتت کنن بزارن توی خونشون زندگی کنی و با غذاشون هم سفره بشی بدون اینکه منتی سرت بزارن یا هر روز غر بزنن.آدم خودشم میره سرکار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلایلت کافی نیست دلایلت زیاااااادی کافیییی شده

اونو باید سنگسار کنن مرتیکه ی عوضی رو(ببخش عصبی شدم ب دل نگیر😭)

اسی بمیرم برااات😭

تا الان چرا طلاق نگرفتی؟

همین فردا برو درخواست طلاق بده و مهریه تو ازش بگیر ک حداقل بعد طلاق چیزی دستت باشه

اگه گف ندارم بزار بره زندان بیشعوووور.

چن تا بچه داری؟

خودت برای خودت کار کن خانوم خونه ی خودت شو و از خودت یه شیر زن بسازچطور تا الان موندی پیش این بی لیاقت

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

همش ب کنار بابا چطور جرعت میکنی باش زندگی کنی طرف شیشه میزنه این خودش خیلی خطرناکه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

این پروفت مریضی چیزی داره؟همیشه میبینم ذهنم درگیره

داره رقص یکیو تقلید میکنه داخل سریال طنز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا برای همچین ادمی زاییدی؟؟

چون قصد طلاق نداشتم اصلا تا وقتی که مادرش و خواهرش بهم گفتن نمیخوای برو یا تو راه پله گفتن تا آخرش همینجوری برو انگار من بیدار شدم گفتم دیگه عمرا برگردم چقدر خودمو بی ارزش کردم اینجوری به من میگن برو.... وگرنه خانوادم خیلی وقته میگفتن طلاق بگیرم چون ازدواج دومم بود خیلی تحمل کردم خیلییی

چرا پشیمونی اگ خانوادت حمایتت کنن بزارن توی خونشون زندگی کنی و با غذاشون هم سفره بشی بدون اینکه منتی ...

یکی از مراجعه کننده هاش که دوست مامانمم بود

دلایلش همنقد زیاد بود 

مامانم اول میگفت طلاق بگیر قبل بدنیا اومدن دومی 

ولی بازم بهش میگفت این اولی تا ۷ سالگی و اگر بخاد تا بعدش 

میگفت خانوادم حمایتم میکنن اما خودم خجالت میکشم اینو هم بیارم با خودم بابام گناه داره(با اینکه پولداره نسبتا)

رفت و دومی رو هم آورد 

مامانم گفت دیگه طلاق فایده ندارع 

دوتا بچن بازم یکم صجبت کرد و اون این دفعه مصمم میگفت طلاق

بعد طلاق از اوارگی بچه هاش ردزی هزار بار پشیمونه

هزاران واسطه فرستاده تا شوهرش برگرده اما کلا برنمیگرده

شوهرش دست به زن داشت خیانت بیکار بداخلاق بی پول خانواده شوهرش اذیتش میکردن جرعت حرف زدن و بیردن اومدنم نداشت

‌‌‌

زیادم هست دلایل اما عزیز من شرایطت بسیار بسیار سخته چون ازدواج دومت هست مامان من روانشناسی خوندهحتی ...

نه من طلاق قبلی اصلا اذیت نشدم چون فکر میکردم ازدواج دومم خوشبخت میشم اگه میدونستم اینه شرایطم هیچوقت طلاق نمیگرفتم 

همش ب کنار بابا چطور جرعت میکنی باش زندگی کنی طرف شیشه میزنه این خودش خیلی خطرناکه

امضات اخرشو نفهمیدم و کنجکاو شدم😄

میگه آدم مستی ک چی؟

برام میگی منظورشو

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

یکی از مراجعه کننده هاش که دوست مامانمم بوددلایلش همنقد زیاد بود مامانم اول میگفت طلاق بگیر قبل بدنی ...

میگم اگ خانواده حمایت کنن اره طلاق بگیره.یا اگ خودش شرایط خوب و مستقل شدن داره بعد طلاق بگیره.منم دلم طلاق میخاد.خانوادمم دستشون ب دهنشون میرسه ولی حمایت نمیکنن منم شرایط مستقل شدن ندارم.کتک خوردم نشستم کنار شوهره.خواری ب این میگن دیگ