2777
2789
عنوان

شوهرم امروز با چوب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 52 پست
خب حرف نمی‌زنم میریزم تو خودم از ناراحتی اعصاب معدم درد میگیره وقتی یکم حرف میزنم تخلیه میشم ،دیگه ب ...

عزیزم وقتی حرف میزنی درکت نمیکنه که هیچ کتک میطنه گلم روحت و اونا مریض میکنن جسمت هم شوهرت سعی کن کمتر با اونا رفت و امد کنی مشکلت کم میشه بعد هم میدونی اونا چه رفتار یا چه حرفی میخوان بهت بزنن از قبل فکر کن و جوابشونو بده اینجوری مجبور نیستی به شوهرت بری درد و دل کنی حال خودت هم خوب میشه اونا هم میفهمن تو در مقابلشون ایستادی

عزیزم وقتی حرف میزنی درکت نمیکنه که هیچ کتک میطنه گلم روحت و اونا مریض میکنن جسمت هم شوهرت سعی کن کم ...

خب مشکلم همینه میگم تو باهاشون خوب باش برو بیا ، بذار من نبینمشون بلند میشه به کتک زدن اصلا منطق نداره ولی منم دیگه بهش گفتم کاری باهاشون ندارم با شوهرمم دیگه حرف نمیزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هات چند ساله هستن؟اگر میتونن یادشون بده زمانی که کتک میخوری بچه ات یواشکی فیلم بگیره با گوشی

کوچیکن ، خودم میتونم با کبودی و زخم و اینا برم پزشکی قانونی ولی چون قصد طلاق ندارم یادم می‌ره و بیخیال میشم الان پاهام کبوده میتونم صبح برم پزشکی قانونی 

دقیقا همه این مشکلات منم دارم پولاشم خانوادش میگیرن

میگم حس کردم .این  خیلیی. خسیسسه برا زندگی مون درآمدش بالاست اما ی مبل ندارن خونمون بهترین ماشین رو برا برادرش خرید سه طبقه درست کرد.فک پول لباس های سال یبارم زورش میاد و‌نمیده بهم حتی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
کوچیکن ، خودم میتونم با کبودی و زخم و اینا برم پزشکی قانونی ولی چون قصد طلاق ندارم یادم می‌ره و بیخی ...

ببین شاید قبول نکنن بگن شاهد بیار یا مدرک بیار که شوهرت زده عزیزم وقتی زنگ‌بزنی ۱۱۰ همون موقع تو درگیری پلیس بیا. خوده پلیس شاهده میشه اون صورت جلسه مدرک میشه بعد اگر بری شکایت کنی و حتی مجبور به دیه و یا حتی زندانم بندازیش دلیل نیست که طلاق بگیری فقط تنبیهه میشه که خواست دست درازی کنه بدونه تو تو سری خور نیستی

ببین شاید قبول نکنن بگن شاهد بیار یا مدرک بیار که شوهرت زده عزیزم وقتی زنگ‌بزنی ۱۱۰ همون موقع تو درگ ...

خیلی دوست دارم اینکار کنم که دیگه جرات نکنه سمتم بیاد کاش بتونم خدا کمکم کنه

میگم حس کردم .این خیلیی. خسیسسه برا زندگی مون درآمدش بالاست اما ی مبل ندارن خونمون بهترین ماشین رو ...

درکت میکنم به زندگی خودشون خسیسن به خواهر برادراشون میریزن میپاشن