اخلاقش اینجوریه که اجازه نمیده در مورد هیچ موضوعی حرف بزنم خانوادش اذیتم میکنن تا دهنمو باز میکنم بلند میشه به کتک زدن یعنی خسته شدم از دستش خب آدم حرف نزنه بریزه تو خودش میمیره اصلا نمیذاره حرف بزنم یعنی من ۷ روز هفته کتک میخورم ، امروزم یه چوب بود تو تراس برداشت انقد زد تو پام الان پام انقد درد میکنه ، بعد اونوسط قهر میکنم بزارم برم درو قفل میکنه میشینه جلوی در نمیذاره برم یعنی نابود شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین اگر همینجوری ادامه بدی با این کتک های که میخوری ناقص میشی و نمیتونی مادر خوبی برات بچه هات باشی بهتره هر جوری شده یه زهره چشم بگیری که دست بهت نزنه باید موقعی که کتک میزنه زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه بعد هم برو پزشک قانونی طول درمان بگیر حسابی قانون حالشو میگیره ولی عزیزم اگر میخوای زندگی کنی دهن خوشگلتو ببند و با این دیوانه حرف نزن تا جونت سلامت باشه
ببین اگر همینجوری ادامه بدی با این کتک های که میخوری ناقص میشی و نمیتونی مادر خوبی برات بچه هات باشی ...
خب حرف نمیزنم میریزم تو خودم از ناراحتی اعصاب معدم درد میگیره وقتی یکم حرف میزنم تخلیه میشم ،دیگه باید باهاش حرف نزنم بچه هام بزرگ شن با اونا حرف بزنم