2777
2789
عنوان

شوهرم امروز با چوب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 52 پست

دوربین کار بذار فیلم بگیر

برو شکایت کن برو پزشکی قانونی دیه بگیر بعدش دادگاه میفرسته مشاوره اگه مشکل روانی داشته باشه دادگاه طلاقتو میگیره

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگه شرایط داری جدا شو ک مطمئنم نداری پس دیگه گله یه خانوادشو نیار پیشش هر چیم میکن تو بیخیال ب ...

شرایط جدا شدن دارم ولی اصلا حوصله طلاق و این چیزا و ندارم بچه دارم دلم به بچه هام خوشه ، نمی‌ذارن زندگی کنیم خانوادش ،خودشم که می‌ زنه

من کلا یه موضوعی پیش اومد ک حل شد عزیزم وگرنه اگه از اولش اگه عادت داشتن متاسفانه دیگه نمیتونن کنترل ...

خدا هم خوابش برد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دارم بهشون نمی‌گم یعنی نمی‌ذاره درو قفل می‌کنه که نرم بیرون منم از بی آبرویی و درو همسایه فهمیدن بدم ...

اصلا نترس فقط مناسب حتی پابرهنه فرار کن میخوای زیر دستش بمیری ؟مثلا مادرت بفهمه چی میشه اگه بفهمه هر روز زیر کتکی خودش جلو میاد لطفا خودتو نجات بده

اصلا نترس فقط مناسب حتی پابرهنه فرار کن میخوای زیر دستش بمیری ؟مثلا مادرت بفهمه چی میشه اگه بفهمه هر ...

اصلا از اینکه به خانوادم بگم کتک می‌خورم احساس حقارت می کنم ، اشتباه کردم اگه از اول یه واکنشی نشون داده بودم الان وضعم این نبود

ببین اگر همینجوری ادامه بدی با این کتک های که میخوری ناقص میشی و نمیتونی مادر خوبی برات بچه هات باشی بهتره هر جوری شده یه زهره چشم بگیری که دست بهت نزنه باید موقعی که کتک میزنه زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه بعد هم برو پزشک قانونی طول درمان بگیر حسابی قانون حالشو میگیره ولی عزیزم اگر میخوای زندگی کنی دهن خوشگلتو ببند و با این دیوانه حرف نزن تا جونت سلامت باشه

ببین اگر همینجوری ادامه بدی با این کتک های که میخوری ناقص میشی و نمیتونی مادر خوبی برات بچه هات باشی ...

خب حرف نمی‌زنم میریزم تو خودم از ناراحتی اعصاب معدم درد میگیره وقتی یکم حرف میزنم تخلیه میشم ،دیگه باید باهاش حرف نزنم بچه هام بزرگ شن با اونا حرف بزنم

آره بچه دارم ، هرچی اخلاق بد باشه داره این

ای بابا پس    شبیه شوهر منه‌.این ننه و خواهرای سلیطه ای داره ک  تهمت ای نبوده ک ب من نزدن..

ازون ورم همه درامدشو میده ب داداشش بهترین ماشین براش خرید و....

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک