2777
2789
عنوان

شوهرم امروز با چوب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 52 پست

نامردن اینا. ب سرت هم زد ؟ 

منم آخرین بار انقد ب ناحق تو سرم با مشت کوبید ک یادم میاد سرم تیر می‌کشه چند ثانیه .ازون روز تو دل مرد برا همیشه.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا دهن به دهنش نزار اصلا محلش نزار یمدتم ملا باهاش حرف نزن حسابی تنبیهش کن یبار اگ براش مهمه

خانوادش بی احترامی میکنن در مقابل این از من میخواد خیلی احترام بذارم میام حرف بزنم که بگم فلان جا این کارو کردن و این حرفو زدن بلند میشه به کتک زدن یعنی حالم ازشون بهم میخوره

نامردن اینا. ب سرت هم زد ؟ منم آخرین بار انقد ب ناحق تو سرم با مشت کوبید ک یادم میاد سرم تیر می‌کشه ...

دیروز زد تو سرم باد کرد سرم امروز زده به پاهام هر روز همینه

میدونم عزیزم شوهر منم یمدت زندگیم ریخته بود بهم کلی کتکم زد با تسمه با هر چی که بگی ولی خداروشکر زند ...

مآل من چرا اوکی نمیشه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خانوادش بی احترامی میکنن در مقابل این از من میخواد خیلی احترام بذارم میام حرف بزنم که بگم فلان جا ای ...

عزیزم اگه شرایط داری جدا شو ک مطمئنم نداری پس دیگه گله یه خانوادشو نیار پیشش هر چیم میکن تو بیخیال بگیر خودتو عزیزم

دیروز زد تو سرم باد کرد سرم امروز زده به پاهام هر روز همینه

بچه داری ؟

اخلاق دبگش  چین ؟ خسیس و ...؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک