2777
2789
عنوان

چرا تاپیک خانوم منطقی تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
مرسیبرای من آبی نمیشدکاش بیاد بگه چرا تعطیل شد تاپیکش

خواهش میکنم

فک کنم بچه ها درست میگن بخاطر تبلیغه

ولی خب خیلی مسخرس بنظرم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من با کاربری دوستم اومدم میشه نی نی یارو تک کنید خودش گفت بهم فقط لینک صفحمو نزار عکس بزار من چ ...

باشه تگ میکنم الان

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

سلام من با کاربری دوستم اومدم میشه نی نی یارو تک کنید خودش گفت بهم فقط لینک صفحمو نزار عکس بزار من چ ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

مممنونم ازت اصلا پاسخگو هم نیستن

نمیدونیتم کدومشونه همشو تگ کردم🙃🥲😂

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 @niniyar_3

چرا پاسخگو نیستین من بارها تگتون کردم  

من از خودتون سوال کردم بقیه کاربرا هم میدونن 

گفتین فقط عکس بزار آدرس صفحه نزار من با کاربری @خانوم_منطقی فقط  لینک عکس گذاشتم که کارامو ببینن حتی آیدی نزاشتم