مشکلات زندگی عزیزم همسر بی عقل و بچه ننه و خسیس و نادون خانواده سلیطه و وحشیش ک همه درامدشو میگیرند ...
اینم من باید بهت بگم راحته یا مهرتو بزار اجرا از خونه برو یا ازش تعهد بگیر اینارو از دوستای اینستا یاد گرفتم ولی اگه من بودم ازش پول زیادی یا خورد میگرفتم میرفتم طلا میخریدم پس انداز میکردم
شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن عزیزم بچه دارم بخاطرش موندم ..میگه حاضرم بکشمتون و مهریه ندم انقدددد گدا و خسیسه با این که درآمدش ...
همش زره به ارژانس اجتماعی مراجعه کن اینم یکی از ایده های دوستای اینستاییه . کم نیار پلیس هست طلاق بگیر . فقط یه جا برو تهدید هاشو اطلاع بده چه میدونم از یکی کمک بگیر یا خودت کار کن اگه اجازه نداد در عوض مهریه بچه هاتو ازش بگیر فقط بیکار نشین
شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد