2777
2789
عنوان

هرکی امشب منو پر بازدید کرد بچه ی سالمی داشته باشه 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 96 پست
چقد دوست دارم مادر خوبی باشم برای بچم. یک مادر حامی که تلاش‌های کل زندگیش برای بچه‌اش هست

ایشلا گلم 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا استیکر های من چند. وقته نمیاد ؟؟؟ تو عنوانم اصلا استیکر نمیومد هیچوقت 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

لطفا برام صلوات بفرستید ب خواستم برسم❤️ب صلاحم باشه راحت و بدون دردسر❤️

منم براتون میفرستم خواهرای قشنگم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

😂😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

هیچ وقت تو تاپیک نگفتم .ولی اینجا واقعا 

جاشه.برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید منم ب نیت همتون صلوات می‌فرستم .

ممنون 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
هی منم امروز خیلی گرفتم .حد اقل تو رو شاد کنم

چرا گلم ؟ 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍلطفا برام صلوات بفرستید ب خواستم برسم❤️ب صلاحم باش ...

واسه منم صلوات بفرست 

واسه منم صلوات بفرست

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

فرستادم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

تف ب بعضیا تو سایت 

ک فقط ادمو ناراحت میکنن 

بابا لامصب اگ شمرم هستی اینجا خودتو خوب نسون بده مجازیه

چرا گلم ؟

مشکلات زندگی عزیزم همسر بی عقل و بچه ننه و خسیس و نادون 

خانواده سلیطه و وحشیش 

ک همه درامدشو می‌گیرند ولی هنوزم ولمون نمیکنن.

فقط خدا می‌تونه منو بچمو از شر این قوم ظالمین نجات بده

مشکلات زندگی عزیزم همسر بی عقل و بچه ننه و خسیس و نادون خانواده سلیطه و وحشیش ک همه درامدشو می‌گیرند ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ فرستادمبرات