2777
2789
عنوان

احساس میکنم نسل پدر و مادرهای جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
تعریف شما از بچه دوستی چیه؟

اینکه خیلی به خواسته ها نیاز های بچه هاشون اهمیت میدن 

و براشون خیلی مهمه بچشون کسب مهارت کنه

و از لحاظی هم مطیع بچه هاشون هستن

زمان ما پدر و مادر ها خیلی تو این فازا نبودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره این حرفم قبول دارم.مادر بزرگ من متولد۱۳۳۰هست بسیار بسیار بچه دوست و نوه دوست بود یعنی این خانم قدیمی چقدرررررررر کتابی و با احترام با بچه هاش حرف میزد چون خودش مادر نداشت از کوچیکی پدرشم خیلی زود قبل ازدواجش از دست میده.ندیدم تو دنیا مثلش....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

من حس میکنم این دهه ها به احساسات بچه خیلی توجه میکنن.

من خودم پدر و مادرم یلی با محبتن و به بچه ها شون عشق میدن .اما خودم یجوری قربون صدقه بچه م میرم که برای خودم در این حد نبوده

به بچه دوستی و ندوستی نیست، به تفکره خود ما الان اگه دهه چهلی بودیم تو همین سن ۶تا داشتیم 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خدا حفظشون کنه 😍

عزیزم ۴سال پیش فوت شدن.به دخترهاش مثلا میگفت ناهید خانم.اگر دختر یا پسرش مثلا تو اتاق بود حتما حتما در میزد‌.و خییییلی از کلمه جان استفاده میکرد.ی شخصیت بارز هم ک داشت ما ندیدیم پشت کسی بد بگه بچه هاشم از کوچیکی ندیده بودن مادرشون اسم کسی رو بیاره یا از بدیش بگه...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم ۴سال پیش فوت شدن.به دخترهاش مثلا میگفت ناهید خانم.اگر دختر یا پسرش مثلا تو اتاق بود حتما حتما ...

خدا رحمتشون کنه

چه انسان نازنینی بودن 😍

کِیف میکنم از دیدن اینجور آدما 💜

اینکه خیلی به خواسته ها نیاز های بچه هاشون اهمیت میدن و براشون خیلی مهمه بچشون کسب مهارت کنهو از لحا ...

اتفاقا پدر مادرای این نسل ( همشون نه ها) از این ور بوم افتادن 

می خوان خیلی توجه کنن 

همه جا حتی بچه مقصر باشه حق رو بهش میدن 

خواسته ها رو اکثرا براورده میکنن ( خیلی وقتا از بی حوصلگی تا بچه رو از سرشون باز کنن)

تربیت این نسل الان معلوم نیست . بیست سال دیگه مشخص میشه 

وقتی رفتن سرکار و رئیس نبودن . یا وقتی  برای همکار و هم دانشگاهی و استاد و.. اولویت نبودن 

وقتی پدر و مادر شدن 

خدا رحمتشون کنهچه انسان نازنینی بودن 😍کِیف میکنم از دیدن اینجور آدما 💜

بله تک بود.و به نوبت برای دخترهاش گوشواره خرید بعد به نوبت النگو تاااا اخر.برای پسرها سکه میگرفت.۶تاخاله دارم ۴تا دایی۲۸تا نوه هستیم برای همه مون هم طلا گرفت من گوشوار های نوزادیم دارم با اینکه الان مادر ۳فرزندم و ۳۰سالمه.مادر بزرگم جلوی ما لباس عوض نکرد حتی حتی دخترهاش.بی سواد بودی ولی با چراغ نفتی مینشست جفت بچه هاش و کمکشون میکرد مثلا مداد براشون تراش میکرد یا کمک میکرد حفظ کنن شعرهای درس رو مادرم گفت کلاس سوم بوده دستش شکسته هر روز میرفته همراه مادرم سرکلاس و میومده با بی سوادیش.‌‌...به پسراش دوختن لباس و اشپزی ازسن کم یاد داد ظرف میبردن توی حیاط ب نوبت شام و ناهار دختر و پسر ب نوبت...خدایا این زن چقدرررر با درک شعور بود یک روز ما ندیدیم بگه تووووو فقط میگفت شما.جانم.شکر پنیر.شاخه نبات.مخملم.برگ گلم..اینجور صدا میزدمون بیشتر میگفت شکرپنیر

هیچ وقت ب گذشته برنگرد