یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم مادر ک نداشته ولی اینا از کجا یاد گرفته زمان ۱۳۳۰ی چیز دیگه ای هم ک داشت عاشق هنر بود.مهره بافی.خیاطی.کوبلن.حتی بلد بود موهای پسرها و دخترش کوتاه کنه.حنا و روغن بادام میزد به موهای دخترهاش فصل تابستان دختراش نمیذاشت تیغ بکش.از تخم مورچه استفاده میکرده براشون الان کم مو هستن و همیشه خاله هام قدر دان هستن ک کم مو و موهای سرشون پرپشت و عالی.ترشی و مربا درست میکرد.عروس هاش عین دخترش بودن وقتی رفت کربلا برای عروسا و دختراش مثل هم سوغات اورد.ب بچه هاش یاد نداد پست و رزل باشن ولی سیاست زندگی رو یاد داد با احترام ادما بکشونن سمت خودشون.یادمه خیلی سال پیش خاله م اومده بود قهر خونشون سر اینکه چرا شوهرش ب پدر مادرش کمک میکنه خداشاهده فقط یک کلمه گفت خب پدر مادرشن زحمت کشیدن تا این پسر قوی و بزرگ شده دادن دست شما بعد میگی کمکشون نکنه اگر کمک اونا نکرد ی روزیم منتظر باش تو رو ترک کنه...ب دامادش ولی برعکس گفت کمک کن ولی بدون دختری ک اوردی توی خونت ی گله ک مراقبت و محبت تو نیاز داره بی نسیبش نکن....حالا اگررررر این دوره بود تا طرف ب دادگاه نمیکشوندن ول کن نبودن
ایشون ذاتشون از نور و خوبی و پاکی بوده و کارهاشون ذاتی بوده نه اکتسابی چقدر لذت بردمکاش ما هم بتونیم ...
کاش کاش ان شاالله شما هم مادر خوبی میشی عزیزم.مادرم میگفت همیشه برای بچه هاش داستان میگفته از گذشته هااابرای ماهم میگفت بعد دیدی ادما ممکنه کمی بوی عرق بگیرن اما این بشر هیچ بو نمیداد هیچ چون دوش روزانه میگرفت اصلاح صورت عوض کردن هر روز لباسش.مادربزرگم اینستا نداشته کتاب نخونده ولی آیین همسر داری بلد بود اداب و معاشرت اجتماعی داماد هاش با پسوند پدرهاشون صدا میزد با احترام.میخواست صدامون بزنه تو جمع داد نمیزد مثلا سیییییینا با چشم و ابرو طرف میفهموند کارش داره😃😆کلا خدابیامرز با چشم و ابرو زیاد حرف میزد
اینا رو گفتم ک این مادر هست بچه ش چطور تربیت کنه ب قدیم و جدید نیست به بی سواد و با سواد نیست ما باید بچه هامون جوری بزرگ کنیم و اموزش بدیم ک بدون ماهم بتونن زندگی کنن و ادامه بدن@ بچه های از خودراضی ک از همه عالم و ادم طلبکارن انتظار دارن همه براشون دولا راست بشن...این کافیه ی شکست ریز بخورن فوری میرن سمت خودکشی و انزوا بابا نکنید انقدر چیزا رو اسون جلو دستشون بزارید شکست بخورن سختی بکشن بابت بدست اوردن اون چیززژژ همه چیزمهربانی نیست