2777
2789
عنوان

یه حس خیلی قوی بهم میگه یکی از کاربرای معروف فیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 103 پست
همونکه تاپیک تولید مثل مارپولک زده بودهمینجوری حس میکنما اگر اشتباه میکنم بگید

الان ک تاپیکش نیست توی پربازدیدا.ایدیش چیه؟ 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

کیه راهنمایی کن

همونکه تاپیک مارمولک رو زده بود تولید مثلش

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونکه تاپیک تولید مثل مارپولک زده بودهمینجوری حس میکنما اگر اشتباه میکنم بگید

چیز عجیبی نمیزاره که غیر منطقی باشه آخه 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

الان ک تاپیکش نیست توی پربازدیدا.ایدیش چیه؟

سرچ کن تولید مثل مارمولک یکوقت تگش نکنی ناراحت بشه 🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چیشده 😐😐😐

از خودش بپرس ک همه حرفیو میزنه 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بیخیال😑😑

نه والا انگار بعضیا اینجا رو قرصن یهو پاچتو میگیرن 

بازم تو؟؟؟ آخه به تو چه که کی چی نوشته؟ ارث باباته سایت حوصلمون سر میره میایم دو خط مینویسیم میخندیم میریم

خوبه سر سفره اینا لقمه نزدیم روزی

جقد شما بی شخصیتی😕😕😕اینکه اون خانم جی میگه و جیکار می‌کنه تو سایت ب شما جه ربطی داره خب

وا تو چقد بیشخصیتی ک بیخود ی حرفی میزنی تو ک از جیزی خبر نداری 

نمیدونی ی روز چ حرفی زد 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چیز عجیبی نمیزاره که غیر منطقی باشه آخه

برای من عجیب غدیب بود

تو خیابون چشماش سیاهی رفته یه اقایی بازوش گرفته از افتادن گرفتتش بعد مشخص شده همکلاسی دانشگاهشه بعد با هم رو در رو شدن این خجالت کشیده بعد اومدع خواستگاریش و ...

البته من دنبالش نمیکنم گفتم چنین حسی دارم شاید راست میگه

بابا اسمشو بگو ما از کجا بدونیم کی تاپیک تولید مثل مارمولک زده

سرچ کن تو تاپیکها تولید مثل مارمولک

d داره اولش؟

✅️ آره استارتر همون کاربر رو میگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.